ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

La Liga: Μαγιόρκα – Θέλτα

Spread the love

Οι δύο ομάδες έχουν στόχο την παραμονή αλλά αυτή που δείχνει να τα καταφέρνει πιο εύκολα είναι η γηπεδούχος.

Η Μαγιόρκα ηττήθηκε εκτός έδρας από την Οσασούνα με 1-0 και βρίσκεται στην 10η θέση με 22 βαθμούς με 6 νίκες – 4 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Μετρά επίσης 14 γκολ υπέρ και 16 κατά έχοντας μία από τις καλύτερες άμυνες στην κατηγορία Επίσης να σημειώσουμε ότι τα 5 τελευταία ματς στην κατηγορία στα οποία νίκησε 3 φορές και έχασε , δύο , είναι όλα no goal.

Από την άλλη η Θέλτα μετρά ένα σερί 4 αγώνων χωρίς ήττα αλλά έχει 3 ισοπαλίες και μία νίκη. Στο τελευταίο ματς ήρθε ισόπαλη στη Γαλικία με 1-1 κόντρα στη Βιγιαρεάλ και έφτασε τους 17 βαθμούς στην 16η θέση και μόλις δύο βαθμούς πάνω από την Σεβίλλη που είναι εντός επικίνδυνης ζώνης .

Έχει 4 νίκες – 5 ισοπαλίες και 8 ήττες ενώ μετρά 17 τέρματα υπέρ και 28 κατά Σκοπός της ομάδας είναι η παραμονή αλλά βρίσκεται σε δύσκολη θέση και χρειάζεται νίκες.

Πέρυσι στη Γαλικία η Θέλτα είχε νικήσει με 4-3 την Μαγιόρκα και είχε πάρει ισοπαλία με 0-0 εκτός έδρας . Το 2020 η Μαγιόρκα είχε νικήσει με 5-1 την Θέλτα και είχε πάρει ισοπαλία στη Γαλικία με 2-2

Τελευταία φορά που η Θέλτα νίκησε μέσα στη Μαγιόρκα ήταν το Γενάρη του 2004 με 4-2. Θα πάμε με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει όμως ένα ελαφρύ προβάδισμα η Μαγιόρκα στο ματς αυτό

Πρόταση γκολ -γκολ

(Visited 440 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x