ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Bundesliga

Α΄ Γερμανίας: Μπάγερν Μονάχου- Κολονία

Α΄ Γερμανίας: Μπάγερν Μονάχου- Κολονία
Spread the love

H Μπάγερν θα επιδιώξει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες απόψε ,μετά την ισοπαλία με την Λειψία στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος από την χειμερινή διακοπή και το Μουντιάλ, και η αφελής στα μετόπισθεν Κολονία μοιάζει ως … ιδανική αντίπαλος.

Οι Βαυαροί είδαν το νικηφόρο σερί των 10 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις που έτρεχαν πριν το Μουντιάλ και την χειμερινή διακοπή να σταματάει στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος από την Λειψία (1-1) , πρώην ομάδα του Ζούλιαν Νάγκελσμαν, στην Red Bull Arena.

Παρά το γεγονός πως έχασε βαθμούς για 6η φορά στην τρέχουσα σεζόν η Μπάγερν διατηρεί ένα αδιαπραγμάτευτο προβάδισμα στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 35 βαθμούς σε 16 αγώνες και απέχει + 5 από την 2η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Αξίζει να αναφερθεί πως έχουν περάσει πάνω από 12 μήνες από την τελευταία εντός έδρας ήττα της Μπάγερν Μονάχου έχοντας μάλιστα κερδίσει στους τέσσερις πιο πρόσφατους σημειώνοντας τουλάχιστον 4 γκολ ανά 90λεπτο.

Οι “τράγοι” έκαναν ονειρική πρεμιέρα στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος αφού σκόρπισαν την Βέρνερ Βρέμης με το εκκωφαντικό 7-1 (!)

Η Κολονία από τις επιβλητικές νίκες της στα φιλικά που μεσολάβησαν στην χειμερινή διακοπή έδειχνε μια πρόοδο και βελτίωση ως ομάδα συγκριτικά με την εικόνα που είχαμε πριν το διάλειμμα αλλά ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της δεν θα περίμενε τέτοια εμφάνιση και αποτελεσματικότητα με το “καλημέρα” στο πρωτάθλημα.

Είναι ενδεικτικό πως πριν την διακοπή μετρούσε ρεκόρ: 0-1-4 στους πέντε προηγούμενους αγώνες της αλλά το γκολ που δέχτηκε από τους “πράσινους” διεύρυνε στα 12 τα παιχνίδια της χωρίς μηδέν παθητικό.

Προϊστορία: Την περσινή σεζόν η Μπάγερν είναι κερδίσει το αντίστοιχο ματς με 3-2 και μετράει εννέα διαδοχικές νίκες απέναντι στην Κολονία με πιο πρόσφατη ήττα τον Φεβρουάριο του 2011.

* Η επιλογή μου εδώ θα είναι σε combo ο Άσος με το Over 3,5 σε απόδοση 1,85. Οι Βαυαροί κερδίζουν στην έδρα τους πετυχαίνοντας 4 και 5 γκολ ανά 90λεπτο ενώ η Κολονία μόλις πριν από τρεις ημέρες σκόραραν 7 σε ένα 90λεπτο κόντρα στην Βέρντερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 3,5

(Visited 371 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x