ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Bundesliga

Α΄ Γερμανίας: Μάιντς- Ντόρτμουντ

Α΄ Γερμανίας: Μάιντς- Ντόρτμουντ
Spread the love

Επιδιώκοντας να αναρριχηθεί ξανά στις θέσεις του Champions League η Ντόρτμουντ ταξιδεύει στο MEWA Arena για να αντιμετωπίσει την Μάιντς.

Οι δε γηπεδούχοι ακόμη ψάχνουν την “παρθενική” τους νίκη από τα μέσα Οκτωβρίου με στόχο να περάσουν στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Μπο Σβένσον μπήκε στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος με το ίδιο αποτέλεσμα και το ίδιο σκορ όπως στο φινάλε πριν την διακοπή για το Μουντιάλ και τον χειμώνα.

Ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Άϊντραχτ τότε και ισοπαλία κόντρα στην Στουτγάρδη το Σάββατο με την διαφορά πως το πιο πρόσφατο παιχνίδι της ήταν εκτός έδρας.

Το αποψινό θα είναι το 1ο από τα 4/5 επόμενα παιχνίδια για την Μάιντς που θα δώσει μπροστά στο κοινό της και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτό το πλεονέκτημα για να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί με στόχο να αναρριχηθεί πάνω από την 12η θέση που βρίσκεται τώρα.

Στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και στο -8 από την πρώτη εξάδα που δίνει και ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η φόρμα της μέσα στο MEWA δεν είναι η επιθυμητή αφού αριθμεί μόλις 1/8 νίκες μπροστά στο κοινό της από τον περασμένο Μάιο.

H Ντόρτμουντ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι κέρδισε με 4-3 την Άουγκσμπουργκ σε μια αναμέτρηση η οποία εκτός από χορταστικό θέαμα είχε και μεγάλο σασπένς.

Είναι χαρακτηριστικό πως από το 75ο λεπτό μέχρι και το 78ο είχαν επιτευχθεί τρία γκολ (!) με την ομάδα του Τέρζιτς τελικά νικήτρια.

Κάπως έτσι επέστεψαν στις επιτυχίες μετά τις δυο διαδοχικές ήττες από την Βόλσφμπουργκ (0-2) και την Γκλάντμπαχ (2-4) οι οποίες είχαν προηγηθεί πριν την διακοπή του πρωταθλήματος.

Πάντως εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική όσο μπροστά στο κοινό της όπου μετράει 9 ματς αήττητου αφού έχει κερδίσει μόλις στις 3/10 “εξορμήσεις” της σε όλες τις διοργανώσεις. Πλήγμα η απουσία του τιμωρημένου μέσου Μπέλιγχαμ.

Προϊστορία: Η Μάιντς έχει χάσει κάθε ένα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της εντός έδρας απέναντι στην Ντόρτμουντ και θα αναζητήσει απόψε την πρώτη της νίκη από τον Σεπτέμβριο του 2014.

* Η ομάδα της Βεστφαλίας είναι το φαβορί αλλά σκέφτομαι να ενισχύσω το προγνωστικό και με ισοπαλία και να το κάνω combo με το Over 1,5. Άλλωστε οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν δυο γκολ τουλάχιστον ανά 90λεπτο στα τελευταία πέντε αλλά συνάμα δέχονται και δυο στα αντίστοιχα τελευταία τρία. Μια χαρά είναι η απόδοση του 1,70.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2+ Over 1,5

(Visited 488 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x