ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Ιταλίας: Ρόμα- Κρεμονέζε

Κύπελλο Ιταλίας: Ρόμα- Κρεμονέζε
Spread the love

Το αήττητο που έτρεχε η Ρόμα μέσα στο 2023 σταμάτησε την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της επίδοξης πρωταθλήτριας Νάπολι ( 1-2) σε ένα ματς στο οποίο οι Ρωμαίοι ήταν πολύ ανταγωνιστικοί και τελικά έχασαν από τέρμα του Τζιοβάνι Σιμεόνε λίγα λεπτά πριν το φινάλε.

Πράγματι, η Ρόμα μπήκε πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα μετά το πέρας του Μουντιάλ αφού μέτρησε ¾ νίκες και άρπαξε ισοπαλία με 2-2 από την Μίλαν σκοράροντας δυο γκολ από το 87ο λεπτό και μετά.

Μάλιστα πριν την πρόσφατη ήττα από τους Ναπολιτάνους μετρούσαν τρεις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις με μηδέν παθητικό.

Ο Μουρίνιο μετά την περσινή κατάκτηση του Conference League , 1ος μεγάλος τίτλος για τους τζιαλορόσι μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, θα θελήσει να κάνει back to back σε τίτλους και το Coppa Italia είναι ο πιο ρεαλιστικός από αυτούς.

Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μέσα στον μήνα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Ζάλτσμπουργκ για τα νοκ άουτ του Europa League ενώ την ίδια ώρα βρίσκονται στο -1 από την Αταλάντα και την Μίλαν αναφορικά στην 4η προνομιούχο θέση στην βαθμολογία του Καμπιονάτο.

Η Κρεμονέζε παραμένει η μοναδική ομάδα δίχως νίκη στο πρωτάθλημα αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα με απολογισμό 8 ισοπαλίες σε 20 παιχνίδια και 12 ήττες.

Μάλιστα έγινε μόλις η 2η ομάδα μετά το 2004 στην ιστορία της Serie A΄ που τερμάτισε στον πρώτο γύρο δίχως καμία νίκη.

Είναι λογικό με αυτή την “φτωχή” συγκομιδή να κάνει ήδη τα σχέδια της για την άμεση επιστροφή της στην Serie B΄ δυο δεκαετίες μετά την παρουσία της ξανά στα μεγάλα σαλόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα επιδιώξει να κάνει μια μεγάλη πορεία στο Κύπελλο και ειδικά μετά την πρόκριση εις βάρος της Νάπολι στην παράταση εκτός έδρας στον περασμένο γύρο κανείς δεν μπορεί να τους αρνηθεί αυτό το όνειρο.

Προϊστορία: Το αντίστοιχο ματς του πρωταθλήματος το είχε κερδίσει η Ρόμα με 1-0 χάρη σε τέρμα του Σμόλινγκ. Σε σύνολο 7 αγώνων οι Ρωμαίοι έχουν κερδίσει στα 4 και έχουν χάσει ένα.

* Περιμένω μια κυνική Ρόμα με υπογραφή Μουρίνιο για αυτό και δεν βλέπω έκπληξη απόψε. Σε combo o Άσος με το Under 4,5 σε απόδοση 1,75.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Under 4,5

(Visited 316 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x