ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Με ένα ντέρμπι κορυφής και ένα φαβορί που πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο  θα πάμε στις επιλογές στη Λιγκ 1

240 Σέφιλντ Γουένστέι-Πλιμουθ 

Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Σέφιλντ Γουένστει η οποία είναι αήττητη σε 21 παιχνίδια (14-7-0)  ενώ μετρά πέντε σερί νίκες ,οι δύο εκτός απέναντι Φλίτγουντ και Γουίκομπ ενώ κέρδισε Πόρτ Βέιλ -Κέμππριτζ και Φλίτγουντ που είναι και το πιο πρόσφατοι με νίκη (1-0).  Γενικά τα δύο τελευταία ματς τα έχει κερδίσει 0-1 και 1-0, ενώ στα τελευταία τέσσερα δεν έχει δεχτεί γκολ. Είναι δεύτερη και στο -3 απο την πρωτοπόρο αντίπαλο της ενώ  εντός έχει 9-4-1.

Η Πλίμουθ, δεν έχει παιξει απο τις 21-1 όταν και κέρδισε με 4-2 την Τσέλτεναμ, ενώ νωρίτερα είχε δύο ισοπαλίες με Ιπσουιτς και Μπόλτον εκτός έδρας. Μετρά 4-2-0 στα τελευταία έξι ,ενώ εκτός έχει 5-7-2.

Προϊστορία: Πέρσι 4-2

Εκτίμηση: Αν και όταν  συνήθως σε τέτοια παιχνίδια τα ματς θυμίζουν σκάκι ,προσωπικά θα πάω με το γκολ γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ.

236 Ντέρμπι-Μόρκαμπ

Ο στόχος να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί στο Κύπελλο,δεν επετεύχθη για τη Ντέρμπι μιας και αποκλείστηκε από τη Γουέστ Χαμ (0-2). Νωρίτερα είχε 19 ματς χωρίς ήττα (11-8-0) σε όλες τις διοργανώσεις.  Πλέον κοιτάει την άνοδο, λογικά μέσω μπαράζ, όντας 4η στη βαθμολογία και  9-2-2 εντός έδρας.

Η Μόρκαμπ, μετά το 4-0 από την Ιπσουιτς, διέλυσε με 5-1 τους μπρίστολ Ρόβερς κάνοντας τη νίκη σε πέντε ματς. Είναι οριακά(+2 συγκεκριμένα) από την επικίνδυνη ζώνη ,ενώ γενικά παίζει φουλ επιθετικά . Εκτός έδρας έχει 1-4-8.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει

Εκτίμηση: Λογικά  το ματς θα έρθει άσος αλλά εμείς θα επιλέξουμε πολλά γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 3.5

(Visited 671 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x