ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πορτογαλία Β΄: Μορεϊρένσε – Ακαδέμικο Βισέου    

Πορτογαλία Β΄: Μορεϊρένσε – Ακαδέμικο Βισέου    
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο «Χοακίμ Ντε Αλμέιδα Φρέιτας», ειδικά μετά το χθεσινό 2-2 της Φαρένσε με την Εστρέλα Αμαδόρα, καθώς η πρωτοπόρος Μορεϊρένσε έχει ευκαιρία με νίκη να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τους διώκτες της, την στιγμή πάντως που με τρίποντο η Ακαδέμικο Βισέου θα βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τριάδα.

Να σημειωθεί, πως οι δύο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα πανηγυρίζουν την απευθείας άνοδο, ενώ η 3η θα την διεκδικήσει σε πλέι οφ. Οι δεύτερες ομάδες επίσης της Πόρτο και της Μπενφίκα δεν έχουν δικαίωμα ανόδου.

Επικράτηση με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Βιλαφρανκένσε, με τη Μορεϊρένσε όχι μόνο να πραγματοποιεί την ανατροπή, αλλά να βρίσκεται πλέον στο +8 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Φαρένσε. Μια διαφορά μάλιστα, την οποία έχει την ευκαιρία με νίκη σήμερα να αυξήσει ακόμα περισσότερο, μετά το χθεσινό 2-2 της Φαρένσε στο εντός έδρας ντέρμπι ανόδου με την 3η στον βαθμολογικό πίνακα Εστρέλα Αμαδόρα. Στην άλλη πλευρά, 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα, με την Ακαδέμικο Βισέου να επιστρέφει στις νίκες μετά το εντός 1-1 του πρωταθλήματος με τη Νασιονάλ Μαδέιρα και το 0-3 από την Πόρτο στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ. Με νίκη σήμερα επίσης, θα δώσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη μάχη της ανόδου, καθώς θα πιάσει στην 3η θέση την Εστρέλα Αμαδόρα και θα βρεθεί στο -1 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Φαρένσε.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-0 για τη Μορεϊρένσε το 2013, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Ακαδέμικο Βισέου.

Με «μαξιλαράκι» ασφαλείας από τους διώκτες της η Μορεϊρένσε, η οποία είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και η οποία μόνο αν δείξει τάσεις «αυτοχειρίας» θα χάσει την άνοδο. Μια από τις καλύτερες ομάδες όμως της 2ης κατηγορίας και η αξιόμαχη Ακαδέμικο Βισέου, για την οποία είναι δεδομένο πως το σημερινό ματς αποτελεί πρόκληση.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 697 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x