ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Μεξικό: Σάντος Λαγκούνα – Αμέρικα  

Μεξικό: Σάντος Λαγκούνα – Αμέρικα  
Spread the love

Στο «Νουέβο Κορόνα» το σπουδαιότερο ματς της τρέχουσας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κλαουσούρα, με την Σάντος Λαγκούνα να φιλοξενεί την Αμέρικα.

Επτά βαθμοί για την Σάντος Λαγκούνα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, με βαρύ 0-3 στην πρεμιέρα του Κλαουσούρα φιλοξενώντας την Τίγκρες, εντός 3-0 στην συνέχεια σε βάρος της Πούμας, 2-1 ακολούθως στην έδρα της Μασατλάν, φτάνοντας στο εκτός 2-2 της περασμένης εβδομάδας με την Άτλας. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς με την Άτλας, με την Σάντος Λαγκούνα μπροστά στο σκορ στο είκοσι επτά, με εντός περιοχής διαγώνιο σουτ του Αργεντινού επιθετικού, Κορέα και το 1-1 για τους γηπεδούχους στο εξήντα οκτώ. Διαγώνιο εντός περιοχής σουτ ακολούθως από τον Αργεντινό μέσο Μπρουνέτα και 2-1 για την Σάντος Λαγκούνα στο εβδομήντα, με την Άτλας όμως να έχει και πάλι «απάντηση», την φορά αυτή στο εβδομηκοστό όγδοο λεπτό. Στην αντίπερα όχθη, ξέσπασμα για την Αμέρικα την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας τη Μασατλάν, καθώς επικράτησε 6-0 και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο, μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Πιο συγκεκριμένα, εντός 0-0 στην πρεμιέρα με την Κερέταρο, 2-2 στην έδρα της Τολούκα και 2-2 φιλοξενώντας την Πουέμπλα.

Προϊστορία: Έξι νίκες για την Σάντος Λαγκούνα, τέσσερις για την Αμέρικα και τρεις ισοπαλίες, στις 13 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Νουέβο Κορόνα», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο, Concacaf Champions League).

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, με το «Νουέβο Κορόνα» να είναι μεν μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, αλλά την Αμέρικα ικανή να κερδίσει οπουδήποτε και οποιονδήποτε αντίπαλο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 744 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x