SuperLeague ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League 1: Άρης-Παναθηναϊκός

Super League 1: Άρης-Παναθηναϊκός
Spread the love

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 22η αγωνιστική της Super League.

Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα της ήττας του Άρη από τον Ιωνικό εκτός έδρας με 1-0 έφερε εξελίξεις όσον αφορά την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, με την διοίκηση να απομακρύνει τον Άλαν Πάρντιου, που δεν μπήκε ποτέ στην ψυχοσύνθεση της ομάδας. Στην θέση του για έκτη φορά υπηρεσιακά ο Απόστολος Τερζής, που αναμένεται να το πάει μέχρι το τέλος της σεζόν, γνωρίζοντας καλά πρόσωπα και καταστάσεις στους «κίτρινους».

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες αφού κέρδισε με 2-0 την Λαμία. Ο τεχνικός των «πρασίνων» περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να βρουν το καλό πρόσωπο του πρώτου γύρου και να απαντήσουν με ένα καλό σερί μέχρι και το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Στα αγωνιστικά, επιστρέφει ο Κουρμπέλης μετά την τιμωρία του.

Προϊστορία: Στον θεσμό του πρωταθλήματος, οι Πράσινοι και οι Κίτρινοι, έχουν παίξει 123 φορές. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός έχει 68 νίκες, ενώ ο Άρης 26, με τις 20 εξ αυτών να είναι στην έδρα του. Όσον αφορά τα ματς που έχουν λήξει ισόπαλα, είναι 28. Στα τελευταία 4 μεταξύ τους παιχνίδια, οι Πράσινοι “μετρούν” 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Τα 3 “τρίποντα” στη Λεωφόρο και η ισοπαλία στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στα playoffs της περασμένης σεζόν.

Πρόταση:Χ2

(Visited 408 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x