ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa Conference League

Conference League: Βασιλεία -Σλόβαν

Conference League: Βασιλεία -Σλόβαν
Spread the love

Στο Σεντ Γιάκομπς ,η Βασιλεία κοντράρεται με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

 

Μεγάλη  πρόκριση της  Βασιλείας απέναντι στην Τραμπζονσπορ με 2-0 και επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τη  δυναμική της έδρας της.  Στο εγχώριο Πρωτάθλημα έχει ως στόχο τη δεύτερη θέση στη βαθμολογίας (στο -5 απο την Σερβέτ) , ενώ  μετά την πρόκριση  έφερε εκτός έδρας 2-2 με τη Λουγκάνο, απέκλεισε στην παράταση τη Σεν Γκάλεν στο Κύπελλο για να πάει στα ημιτελικά, ενώ έκανε διπλό στο Πρωτάθλημα απέναντι ατη Λουκέρνη (0-1)  Εκτός είναι ο μέσος Μάλες που είναι τιμωρημένος για την  ομάδα που εντός έδρας στην Ευρώπη και το Κόνφερενς έχει 11-1-2 με μία απο τις ήττες να είναι  στη φάση των ομίλων απο την Σλόβαν (0-2), ενώ η άλλη ήταν απο την Μαρσέιγ!

Οι Σλοβάκοι, είναι στο -1 απο τη Ντουνάισκα ,στη μάχη για το εγχώριο πρωτάθλημα ,ενώ  είναι αήττητη σε 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (6-6-0).  Τερμάτισε στην  πρώτη θέση του ομίλου της ,και για αυτό απέφυγε τα πλέι οφ, αφήνοντας δεύτερη τη Βασιλεία! Γενικά έχει κάνει τρομερή πορεία στην Ευρώπη με ισορροπία στις γραμμές της και πλάνο. Μετρά 3-1-3 στο Κόνφερενς  ,μκαριά απο την έδρα της, ενώ η απουσία του Κανκαβα στη μεσαία γραμμή είναι τεράστια.

Προϊστορία:Φέτος 0-2 στον αντίστοιχο αγώνα των ομίλων και 3-3 στην Μπρατισλάβα.

Εκτίμηση: Θα επιλέξω τον άσο  σε ένα ματς με εντελώς διαφορετική προσέγγιση απο αυτο των ομίων και πιστεύοντας στην δυναμική της Βασιλείας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 383 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x