ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Eπιλογές απο τη Λιγκ 1 με πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια  αλλά δύο επιλογές χωρίς σημείο αλλά με ειδικά.

 

1056  Γουίκομπ-Μπάρνσλει

Μεγάλο  διπλό του φέρνει τη Γουίκομπ κοντά στα πλέι οφ πέτυχαν οι “καρεκλάδες” απέναντι στη Μπρίστολ Ρόβερς. Μετρά 3-1-2 στα τελευταία έξι παιχνίδια  και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα ελπίζοντας σε δική της νίκη και απώλεια της Μπόλτον που νωρίτερα θα παίζει στο Χίλσμπορο απέναντι στη Γουένστει. Εντός έδρας έχει 10-4-4.

Η Μπάρνσλει, από την άλλη πλευρά,  συνεχίζει τη δυνατή της πορεία όντας  αήττητη  στα τελευταία 10 παιχνίδια που έχει παίξει (8-2-0) και εντός πλέι οφ(είναι 4η),ενώ έχει 5-1-0 στα τελευταία έξι  με μία “λευκή” ισοπαλία κόντρα στους Μπρίστολ Ρόβερς. Εκτός έδρας μετρά  8-5-4.

Προϊστορία: 1-0-1 , την τελευταία δεκαετία ,πιο πρόσφατο το 1-3 του 20-21.

Εκτίμηση: Η επιλογή μου θα είναι το γκολ γκολ και θα μείνω μακριά από το σημείο..

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

1062 Πλίμουθ-Φόρεστ Γκριν

Αθλια εμφάνιση και ήττα με 3-0 στο ντέρμπι κορυφής από την Μπάρνσλει  για την Πλιμουθ.  Πρώτη ήττα μετά από δυό σερί νίκες, ενώ είχε προηγηθεί ένα άλλο αγωνιστικό σοκ  στην συντριβή απο την Πίτερμπορο με 5-2. Παραμένει, ωστόσο δεύτερη , νιώθει πάντως την ανάσα της Ιπσουιτς που έχει πλησιάσει στους 2 βαθμού;. Εντός έδρας  έχει 16-1-1.

Η Φόρεστ Γκριν  είναι τελευταία και  ουσιαστικά, όντας στο -12 από τη σωτηρία, απλά περιμένει την  επιβεβαίωση του υποβιβασμού στη Λιγκ 2 . Χωρίς νίκη σε 15 ματς (0-3-12) ,παθογένεια η άμυνα της με παθητικό τα  69 γκολ ενώ έχει  σκοράρει μόλις 28. .Εκτός έδρας  έχει 1-7-10.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει.

Εκτίμηση: Ο άσος  κοντά στο 1.40 μπορεί να αποτελέσει στήριξη αλλά απο κει και πέρα θα πάμε με τα 2-3  τέρματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 

 

(Visited 624 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x