ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

La Liga: Μαγιόρκα – Οσασούνα

La Liga: Μαγιόρκα – Οσασούνα
Spread the love

Δύο ομάδες που δείχνουν να αποφεύγουν τον υποβιβασμό που ήταν ο φετινός στόχος .

Η Μαγιόρκα μετρά 4 αγώνες χωρίς νίκη , με τρεις ήττες και μία ισοπαλία .Έχασε εκτός από Μπέτις και Εσπανιόλ αλλά αυτή που κόστισε περισσότερο ήταν αυτή από την Έλτσε εντός έδρας .

Μετρά 32 βαθμούς στην 11η θέση και απέχει 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη . Έχει 9 νίκες – 5 ισοπαλίες και 12 ήττες και μετρά 22 τέρματα υπέρ και 27 κατά .

Φυσικά στόχος της ομάδας είναι η σωτηρία και να σταματήσει το αρνητικό σερί που έχει .

Από την άλλη η Οσασούνα έχει και αυτή ένα αρνητικό σερί αφού μετρά 3 αγώνες χωρίς νίκη ενώ στα 5 τελευταία ματς έχει 3 ήττες – μία ισοπαλία και μόλις μία νίκη.

Στα δύο τελευταία ματς ηττήθηκε από τις ομάδες του Λεβάντε . Από την Βαλένθια με 1-0 εκτός έδρας και από την Βιγιαρεάλ με 3-0 εντός έδρας , Έχει να πετύχει γκολ πάνω από ένα μήνα ( 26 Φεβρουαρίου στην εκτός έδρας νίκη με 3-2 την Σεβίλλη )

Βρίσκεται στην 9η θέση με 34 βαθμούς και έχει 8 νίκες – 7 ισοπαλίες και 10 ήττες ενώ έχει πετύχει 22 γκολ και έχει δεχθεί 27 .

Στον πρώτο γύρο η Οσασούνα νίκησε με 1-0 την Μαγιόρκα ενώ πέρυσι στ μεταξύ τους ματς η κάθε ομάδα νίκησε στην έδρα της άλλης . Το 2020 τα δύο ματς έληξαν ισόπαλα με 2-2 , ενώ τελευταία φορά που η Μαγιόρκα νίκησε ως γηπεδούχος ήταν το 2018 με 1-0 .

Πρόταση :1

(Visited 200 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x