ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Playoff Superleague: Άρης – Παναθηναϊκός

Playoff Superleague: Άρης – Παναθηναϊκός
Spread the love

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ‘’Κλεάνθης Βικελίδης’’ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλει-οφ της Super League.

Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω με 2-0 στο ‘’Γ. Καραϊσκάκης’’, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να φύγουν με σπουδαίο βαθμό από το Φάληρο. Πολύ σπουδαίος βαθμός που του τονώνει το ηθικό μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και του επιτρέπει να διατηρηθεί στην 5η προνομιούχο θέση και στο +1 από τον 6ο Βόλο που πήρε βαθμό στην Λεωφόρο. Επιστρέφει στην έδρα του όπου μετράει 9 νίκες σε 14 παιχνίδια. Στα αγωνιστικά, λογικά θα γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα ενώ αναφορικά με την επίθεση, Ιτούρμπε και Καμαρά διεκδικούν φανέλα βασικού.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός υπέπεσε σε γκέλα ολκής μένοντας στο 0-0 με τον Βόλο στην έδρα του. Μοιραίος ο Σπόραρ ο οποίος αστόχησε σε πέναλτι στις καθυστερήσεις. Η προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος για τους «πράσινους» συνεχίζεται και πρέπει να κοιτάξουν άμεσα μπροστά. Σίγουρα δεν τους εξυπηρετεί δεύτερη διαδοχική απώλεια μέσα σε λίγες ημέρες, ενώ την Κυριακή παίρνει σειρά το μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού είναι ο δεξιός μπακ Κώτσιρας.

Προϊστορία: Ο Παναθηναϊκός παραμένει αήττητος στα πέντε τελευταία του παιχνίδια με τον Άρη ανεξάρτητα έδρας, αφού αυτή τη σεζόν επικράτησε και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα και στα περσινά Playoffs πήρε νίκη στην έδρα του και λευκή ισοπαλία στην Θεσσαλονίκη.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί στην διαδικασία των Playoffs τέσσερις φορές μέχρι τώρα και ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηττηθεί σε καμία από τις επισκέψεις του στην έδρα του Άρη. Υπάρχει μια νίκη του Παναθηναϊκού την σεζόν 2019-20 με 1-0 και τρεις ισοπαλίες.

Τα δύο τελευταία τους παιχνίδια για τα Playoffs με γηπεδούχο τον Άρη έχουν τελειώσει 0-0.

62 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

20 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

19 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

23 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 59-65

Πρόταση: 2

(Visited 467 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x