ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1 (Τρίτη)

Λιγκ 1 (Τρίτη)
Spread the love

Με ένα σημείο και ειδικά στοιχήματα πορευόμαστε στη Λιγκ 1

Ακρινγκτον-Πιτερμπορο

Οταν σε δύο ματς μία ομάδα δέχεται 8 γκολ  και παλεύει για την παραμονή της, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Αυτό ακριβώς βιώνει η Ακρινγτον που συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση ,όντας στο -2 από την Οξφοντ που είναι πάνω απο την  επικίνδυνη ζώνη. Εντός έχει 6-5-10  αλλά η άμυνα της είναι σε κακά χάλια με 71 γκολ παθητικό  που την κατατάσσει στην τρίτη θέση ως τη χειρότερη ομάδα της Λιγκ 1 στην άμυνα πίσω απο Μπέρτον και Φόρεστ Γκρίν. Εντός έδρας   έχει 6-5-10.

Η Πίτεμπορο, από την άλλη, τα θαλάσσωσε με την Κέμπριτζ απο την οποία έχασε με 2-0.  Πρώτη ήττα μετά από έξι αγώνες  αλλά αναίμακτη καθώς η Ντέρμπι που την κυνηγάει δεν κέρδισε και έμεινε στο 1-1 . Εκτός έδρας έχει 9-1-1 και αγωνιστικά είναι το φαβορί.

Προϊστορία: 1-0-2, πιο πρόσφατο το 20-121.

Εκτίμηση: Το 1.80 του διπλού είναι δώρο στο αγωνιστικό κομμάτι.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 

 

Μπρίστολ Ρ. -Σέφιλντ Γουέν

Μπορεί να είναι αδιάφορη η Μπρίστολ Ρόβερς, ωστόσο  κάνει ζημιές σε ομάδες που έχουν στόχους. Οπως την Τσάρλτον -Φλίτγουντ αλλά κυρίως το εντός  έδρας με τη Ντέρμπι.  Κυνική ομάδα  που προσέχει την άμυνα της και σκοράρει.  Μετρά τρία ματς αήττητη. ,ενώ εντός έδρας έχει 6-7-8.

Η Σέφιλντ Γουενστει, με μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ,ματς ,έχασε απο την Μπέρτον με 3-2 σε μία αναμέτρηση όπου οι “Κουκουβάγιες” έβγαλαν τον κακό τους εαυτό και όλες τις παθογένειες της άμυνας με αποτέλεσμα η Ιπαουιτς να το εκμεταλλευτεί και να είναι αυτή, πλέον, στη  δεύτερη θέση της βαθμολογίας.  Εκτός έχει 10-6-5.

Προϊστορία: 2-3-1, πιο πρόσφατο το 1-1 ,εκτός έδρας , το 2011.

Εκτίμηση: Βγάζει παλμό η γηπεδούχος, ψάχνεται  η Γουένστει..

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ.

 

*Από τα υπόλοιπα παιχνίδια

Ιπσουιτς-Πόρτ Βέιλ  1/Over 1.5

Kέμπριτζ-Γουίκομπ Γκολ γκολ

 

 

(Visited 590 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x