ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2(Τρίτη)

Λιγκ 2(Τρίτη)
Spread the love

Με ένα σημείο και ειδικά θα πορευτούμε και στη Λιγκ 2

 

Σάλφορντ-Χάρτλπουλ

Οι ήττες απο Κόλτσεστερ(εντός έδρας)  και Λέιτον ,μεσολάβησε η νίκη επί της Γουίμπλετον (3-2), έφεραν τη Σάλφορντ, εκτός πλέι όφ αλλά οι ευκαιρίες παραμένουν . Και η πιθανή νίκη επί της Χάρτλπουλ σε συνδυασμό με πιθανή απώλεια της  Μάνσφιλντ(είναι στην ιδια βαθμολογική θέση με τους ίδιους βαθμούς) μπορεί να την  φέρει εντός πλεονεκτικής θέσης των μπαράζ. Εντός έδρας έχει 9-5-7 με τέρματα 26-22.

Η Χάρτλπουλ ,από την άλλη,  έχασε αήττητο 8 αγώνων(2-6-0)μιας και εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην ήττα πό τη Νιούπορτ με 2-0. Είναι ομάδα που προσέχει την άμυνα της, είναι ιδιαίτερα προσεκτική σαν ομάδα και τώρα είναι ακόμα περισσότερο όντας κάτω απο την  επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας  έχει 4-5-12.

Προϊστορία:2-0-0 την τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση: 1 /Over 1.5

 

Καρλάιλ-Στοκπορτ

Οι …λευκές  ισοπαλίες έχουν μπει για τα καλά στο κάδρο για την Καρλάιλ που παραμένει εντός πλέι οφ αλλά και στο -2 απο την απευθείας άνοδο. Ψάχνει ένα ξέσπασμα  αγωνιστικό , δείχνει ,ωστόσο, φοβερά αγχωμένη.   Εντός έδρας έχει 11-7-3 με τέρματα 30-16.

Η Στόκπορτ, έμεινε στο 1-1 με τη Τζίλιγχαμ εκτός έδρας. Αποτέλεσμα που την  άφησε στο -2 από τη Στιβενέιτζ. Μάλιστα στο ροηγούμενο ματς  ισοφάρισε στο τέλος. . Μετρά εννιά ματς αήττητη (4-5-0) με πέντε under  στα τελευταία ματς που έχει παίξει. Eκτός έδρας μετρά  10-3-8.

Προϊστορία 4-3-3 στα τελευταία 10.

Εκτίμηση: Η Καρλάιλ  μοιάζει αγχωμένη, το ίδιο και η Στόκπορτ. Τέτοια ματς καταλήγουν στο Χ και under…

Πρόταση: Χ 

 

Από τα υπόλοιπα

Νιούπορτ-Μάνσφιλντ 2-3

Σουίντον -Μπράντφοrντ Γκολ γκολ

 

 

(Visited 605 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x