ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Champions League:Νάπολι – Μίλαν

Champions League:Νάπολι – Μίλαν
Spread the love

Η Νάπολι υποδέχεται τη Μίλαν για το δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό στο champions League.

Με το μυαλό στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, η Νάπολι «κόλλησε» στο 0-0 με την Βερόνα σε επίπεδο πρωταθλήματος. Ο τίτλος είναι θέμα χρόνο να κατακτηθεί για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι λόγω της φετινής της πορείας και πλέον όλο το βάρος πέφτει στο πως θα ανατρέψει το 1-0 απέναντι στην Μίλαν για να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League. Δεν ήταν χειρότεροι οι «παρτενοπέι» στο πρώτο ματς στο Μιλάνο, αλλά έλειπε το καθαρό μυαλό μπροστά και ένα γκολ. Μπορεί να επιστρέφει ο πολύτιμος επιθετικός Οσιμέν, αλλά ποινή τιμωρίας εκτίουν απόψε τόσο ο στόπερ Κιμ, αλλά και ο μέσος Ανγκίσα.

Από την άλλη πλευρά, η Μίλαν έδειξε χαρακτήρα στο πρώτο παιχνίδι με τη Νάπολι και πήρε μία νίκη που της δίνει ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Το Σάββατο μπορεί να προσπάθησε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Μπολόνια, έμεινε όμως στο 1-1 και συνεχίζει να δίνει τη μάχη της για μία θέση στην πρώτη τετράδα.

Είχε στο μυαλό της το σημερινό προημιτελικό, αγωνίστηκε με κάποιες αλλαγές αλλά δεν έχει και την πολυτέλεια να αφήνει βαθμούς στη Σέριε Α. Για καλή της τύχη η Ίντερ γνώρισε την ήττα από τη Μόντσα και έτσι η ίδια παρέμεινε στην 4η θέση και στο +2 από την 5η συμπολίτισσα της. Ο στόχος φυσικά είναι η έξοδος στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, η πρόκριση θα είναι μεγάλη επιτυχία αλλά ξέρει και η ίδια πως το έργο της δεν είναι εύκολο.

Στα αγωνιστικά, ο Ζιρού ταλαιπωρούταν από ένα πρόβλημα στον αχίλλειο αλλά θα είναι κανονικά διαθέσιμος. Πρακτικά η αποστολή είναι πλήρης καθώς δεν λείπει κανείς από αυτούς που βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα.

Προϊστορία:Στα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσαν οι δύο ομάδες στην έδρα της Νάπολι, 6 νίκες πέτυχε η Νάπολι-3 ήρθαν ισόπαλα-3 νίκες η Μίλαν. Μάλιστα οι 3 νίκες της Μίλαν ήρθαν όλες στα τρία τελευταία ματς. Η πιο εμφατική το πρόσφατο 0-4.

Α΄ ματς: Μίλαν – Νάπολι 1-0

Πρόταση: 1

(Visited 596 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x