ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Μπαΐα – Μποταφόγκο     

Βραζιλία: Μπαΐα – Μποταφόγκο     
Spread the love

Στην «Αρένα Φόντε Νόβα» του Σαλβαντόρ, το ματς ανάμεσα στην τοπική Μπαΐα και τη Μποταφόγκο, με το οποίο ολοκληρώνεται χρονικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Μπραζιλεϊράο.

Ήττα με 1-2 για τη νεοφώτιστη Μπαΐα στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος στη Μπραγάνσα από την τοπική Μπραγκαντίνο, σε ένα ματς μάλιστα, στο οποίο η ομάδα του Σαλβαντόρ βρέθηκε μπροστά στο σκορ, έστω και κόντρα στην ροή του αγώνα, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, με ένα εντός περιοχής εναέριο βολέ του Εβεράλντο. Τα πολλά λάθη πάντως στην συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο, μεταξύ κέντρου και μεγάλης της περιοχής, έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πραγματοποιήσουν την ανατροπή. Είχε προηγηθεί, το εκτός 2-1 σε βάρος της 3ης κατηγορίας Βόλτα Ρεντόντα, στην πρώτη μονομαχία τους για τον 3ο γύρο του κυπέλλου.

Στην άλλη πλευρά, σπουδαίο 2-1 στην πρεμιέρα του Μπραζιλεϊράο φιλοξενώντας την Σάο Πάολο, σε ένα ματς στο οποίο η Μποταφόγκο «πλήγωσε» την σπουδαία αντίπαλο της ένα λεπτό πριν το φινάλε. Επικράτηση επίσης με 2-0 στην έδρα της 3ης κατηγορίας Ιπιράνγκα Ερεσίμ στην πρώτη τους μονομαχία στον 3ο γύρο του κυπέλλου, ενώ τέσσερις οι βαθμοί της σε δύο ματς στην φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Πιο συγκεκριμένα, εκτός 2-2 στην πρεμιέρα με την κυπελλούχο Χιλής, Μαγκαγιανές, παρά το γεγονός πως βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ, ενώ επιβλητικό 4-0 μεσοβδόμαδα φιλοξενώντας την Σέζαρ Βαγιέχο (Περού).

Προϊστορία: Πέντε νίκες για τη Μπαΐα, μία για τη Μποταφόγκο και τρεις ισοπαλίες, στις εννέα μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Σαλβαντόρ, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κόπα Σουνταμερικάνα).

Δεδομένο πως η Μπαΐα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, με την «Αρένα Φόντε Νόβα» βασικό της όπλο στην άνοδο της περσινής χρονιάς, έχοντας απέναντι πάντως ένα αντίπαλο, που έχει βρει δίχτυα σε επτά συνεχόμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 1.066 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x