ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Χιλή: Νιουμπλένσε – Άουνταξ Ιταλιάνο

Χιλή: Νιουμπλένσε – Άουνταξ Ιταλιάνο
Spread the love

Στο «Νέλσον Ογιαρζούν» το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Χιλής, βρίσκοντας τη Νιουμπλένσε, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 12η θέση με 11 βαθμούς και την Άουνταξ Ιταλιάνο στην τελευταία με επτά.

Να σημειωθεί, πως η πρωταθλήτρια Χιλής και η ομάδα που θα τερματίσει στην 2η θέση θα βρεθούν απευθείας στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ η 3η στα προκριματικά της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής. Οι ομάδες επίσης που θα τερματίσουν από την 4η ως και την 7η θέση στο Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ οι δύο τελευταίες υποβιβάζονται.

Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα στο πρωτάθλημα για τη Νιουμπλένσε, το προ 10 περίπου ημερών 1-3 φιλοξενώντας την Κοκίμπο, στο οποίο βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο δέκατο έβδομο λεπτό και στο οποίο όμως είδε την αντίπαλο της να ανατρέπει την κατάσταση προς το φινάλε. Πιο συγκεκριμένα, η ισοφάριση στο εβδομήντα τρία, το 1-2 στο ογδόντα τέσσερα, ενώ το κερασάκι στην τούρτα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Εκτός συνόρων, δύο ήττες για τη Νιουμπλένσε σε ισάριθμα ματς στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, με 0-2 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας την Ράσινγκ, ενώ το ίδιο σκορ μεσοβδόμαδα στο «Μαρακανά» από την κάτοχο του τροπαίου Φλαμένγκο.

Στην άλλη πλευρά, τελευταίο αγωνιστικό δείγμα στο πρωτάθλημα για την Άουνταξ Ιταλιάνο, το προ 10 περίπου ημερών 1-2 φιλοξενώντας την Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε, με το οποίο βρέθηκε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε περιπέτειες πλέον, την στιγμή μάλιστα που έχει και αγωνιστικές υποχρεώσεις εκτός συνόρων και την φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Ένας βαθμός σε δύο ματς για την Άουνταξ Ιταλιάνο, με 0-1 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας τη Νιούελς, με το τέρμα των Αργεντινών στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ 0-0 μεσοβδόμαδα στην Βραζιλία με την Σάντος.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Νιουμπλένσε και δύο για την Άουνταξ Ιταλιάνο, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Νέλσον Ογιαρζούν».

Μονομαχία δύο απρόβλεπτων ομάδων, οι οποίες είναι σκιά του περσινού τους εαυτού, σημειώνοντας πάντως, πως ειδικά η Άουνταξ Ιταλιάνο δεν είναι ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 927 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x