ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ekstraklasa; Ραντόμιακ-Λεχ Πόζναν

Ekstraklasa; Ραντόμιακ-Λεχ Πόζναν
Spread the love

Στο Ράντομ , η Ραντόμιακ κοντράρεται με τη Λέχ Πόζναν  για την 29η αγωνιστική της Ekstaklasa.

Οι γηπεδούχοι  είναι σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση  στη βαθμολογία ,όντας πάνω από την επικίνδυνη μεν στο +3 μεν απο την Σλασκ Βρότσλαβ που είναι κάτω απο την  επικίνδυνη ζώνη. Χωρίς νίκη στα τελευταία έξι ματς (0-2-4) , πιο πρόσφατο  το 3-0 από την Κρακοβία.  1-2-4 στα τελευταία επτά  εντός έδρας ενώ η Ραντόμιακ έχει νέο προπονητή  τον Ρουμάνο Γκάλκα που πήρε τη θέση  του Λεβαντόφσκι.  Εκτός ο τιμωρημένος στόπερ Ζουστινιάνο.

Η Λέχ προέρχεται  απο ένα επικό ματς με τη Φιορεντίνα, όπου έφτασε κοντά στην ανατροπή της ήττας του 1-4 στο Πόζναν, φτάνοντας στο 1-3, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Εμεινε τελικά στη νίκη με 2-3.  Στο Πρωτάθλημα είναι στην 4η θέση με 48 βαθμούς και αν κερδίσει, θα φτάσει στους 51 και θα πάει τρίτη!  Μετρά 3-3-0 στα τελευταία έξι παιχνίδια, πιο πρόφατο το 2-2 με τη Λέγκια στη Βαρσοβία. 10-8-1 στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια. Αγωνιστικά, εκτός είναι οαμυντικός Σαλαμαν και ο επιθετικός Ζίμτσακ.

Προϊστορία:1-1-1

Εκτίμηση: Η Ραντόμιακ ψάχνει τη νίκη που θα της δώσει προβάδισμα παραμονής ,η Λέχ θέλει να τερματίσει στην πρώτη τριάδα…

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 258 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x