ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Τριάδα από τη Λιγκ 1 με μεγάλο ενδιαφέρον  σε κορυφή και ουρά.

Μπάρνσλει-Ιπσουιτς 

Σούπερ ντέρμπι με φόντο την άνοδο.  Οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα αδυνατό αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα (3-1-0) με πιο πρόσφατο το 2-0 επί της Λινκολν.  Εντός  έδρας μετρά ,συνολικά, 16-1-4, αλλά έχει και 9 σερί νίκες. Γεγονός που την  έχει βοηθήσει να  έχει κλειδώσει την παρουσία στα πλλει οφ και να έχει πάντα ελπίδες για την απευθείας άνοδο αν κερδίσει σήμερα την Ιπσουιτς.

Η Ιπσουιτς έβγαλε εξαιρετικό χαρακτήρα  στο άκρως απαιτητικό παιχνίδι με την Πίτερμπορο την οποία καθάρισε με 3-0, εκτός έδρας.  11η νίκη και μία ισοπαλία σε 12 παιχνίδια για τους “Τractor boys” οι οποίοι είναι δεύτεροι και πίσω από την Πλιμουθ. Εκτός έδρας έχει 11-7-3.

Προϊστορία: 0-2-1, το 17-18 102 η τεκευταία τους κόντρα .

Εκτίμηση: Δύο άκρως επιθετικές ομάδες με στόχο και θέληση  για άνοδο. Η Μπάρνσλει έχει ένα ένα πολύ καλό  σερί σε νίκες μεσοβδόμαδα  ενώ η Ιπσουιτς είναι σε τρομερή φόρμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver

 

Μπόλτον- Ακρινγκτον

Κυνική σαν ομάδα η Μπόλτον που επικράτησε με 1-0 της Σριούσμπερι, το Σαββατο,σε ένα ματς όπου έχασε ευκαιρίες αλλά είχε μόλις ένα γκολ. Εκτό σερί under , τρίτη νίκη σερί με 1-0, αλλά βγάζει άγχος και αυτό είναι θέμα. Βρίσκεται εντός πλέι οφ με 75 βαθμούς και στο +2 απο διώκτες που είναι εκτρός πλέι οφ(Πίτερμπορο) , έχοντας 13-5-3.

Η Ακρινγκτον, απο την άλλη,με μία νίκη και πέντε ήττες, οι τέσσερις σερί βλέπει τον υποβιβασμό να πλησιάζει όντας στο -3 απο την σωτηρία ,εκεί όπου βρίσκεται η Οξφορντ. Το χειρότερο για αυτή είναι  ότι είχε και δύσκολο πρόγραμμα  με αναμετρήσεις κόντρα σε Γουένστε και Πίτερμπορο. Τελευταία αναμέτρηση η ήττα από την Πόρτσμουθ  με 1-0. Εκτός έδρας έχει 3-6-12.

Προϊστορία: 1-1-0 και πέρσι 3-1.

Εκτίμηση: Η Μπόλτον  τα πάει οριακά τα παιχνίδια της. Η Ακρινγκτον “πληρώνει” την  επιθετική της συμπεριφορά και τα κενά στην άμυνα. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 /Under 3.5

 

Οξφορντ-Τσέλτεναμ

Ματσάρα με  δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Η Οξφορντ είναι χωρίς νίκη για 17 ματς (0-7-10)  με τις ισοπαλίες τις δικές της και τις ήττες των απο κάτω  να την κρατάνε ζωντανή και πάνω απο τη ζώνη . Εχασε από την Μπάρνσλει , πήρε τέσσερις ισοπαλίες με Πόρτσμουθ-Βειλ -Γουένστει  και Πίτερμπορο .Eντός έδρας έχει 5-5-11.

Η Τσέλτεναμ , απο την άλλη με 50 βαθμούς, ουσιαστικά έχει σωθεί με τη νίκη επί της Φόρεστ Γκριν. Είναι αήττητη σε τρία ματς, μιας και πριν το 3-1 με τη Φόρεστ Γκριν είχε δύο ισοπαλίες με Ντονς και Ιπσουιτς. Εκτός έδρας έχει  5-4-12.

Προϊστορία: 0-2-1 στα τελευταία τρία ,πέρσι (1-1)

Εκτίμηση: Καλύτερη επιλογή το γκολ γκολ απο σημείο αν και  ψυχολογικά η Οξφορντ έχει μεγαλό προβάδισμα. 

 

(Visited 548 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x