ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Άστον Βίλα- Φούλαμ

Πρέμιερ Λιγκ: Άστον Βίλα- Φούλαμ
Spread the love

Οι “Χωριάτες” και Cottagers έρχονται αντιμέτωποι το βράδυ της Τρίτης έχοντας αμφότερες βλέψεις για έξοδο στα Κύπελλα Ευρώπης αφού βρίσκονται είτε κοντά είτε μέσα στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια μέσο της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Έμερι έσωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Μπρέντφορντ (1-1) την περασμένη αγωνιστική αλλά με βάση την εικόνα του ματς ήταν πολύ τυχερή αφού οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι και δέχτηκαν την ισοφάριση στο φινάλε.

Αυτή η ισοπαλία μπορεί να διεύρυνε το αήττητο σερί των “Χωριατών” στα 9 παιχνίδια αλλά συνάμα διέκοψε και το νικηφόρο σερί των πέντε αγώνων που έτρεχαν στο πρωτάθλημα το τελευταίο δίμηνο σχεδόν.

Η αποτυχία της να “χτίσει” ένα σερί 6 νικηφόρων αγώνων δεν της έδωσε την ευκαιρία να πιέσει βαθμολογικά ακόμη και τις ομάδες που παλεύουν για το 4ο και τελευταίο εισιτήριο για το Champions League αφού πλέον η διαφορά της με την 4η Νιουκάστλ που ξευτέλισε την Τότεναμ με 6-1 είναι στο -8.

Μπροστά στο κοινό τους αριθμούν τέσσερις διαδοχικές νίκες αφού έχουν επικρατήσει διαδοχικά της Κρίσταλ Πάλας, της Μπόρνμουθ, της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Νιουκάστλ κρατώντας μάλιστα το μηδέν στα μετόπισθεν σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Επιστρέφει ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ που ανάρρωσε από μια ίωση που τον ταλαιπωρούσε αλλά οι: Κάς, Κοουτίνιο,Μπέιλι και ο Μπουμπακάρ Καμαρά είναι εκτός.

Οι Λονδρέζοι προέρχονται από την σημαντική νίκη επί της Λιντς με 2-1 με τον Χάρι Γουίλσον να σκοράρει σε 2ο συνεχόμενο παιχνίδι και να μπαίνει έτσι στα παπούτσια του τιμωρημένου Αλεξάντερ Μίτροβιτς ( 21/11).

Με την 2η διαδοχική νίκη που πέτυχε η ομάδα του Μάρκο Σίλβα , είχε προηγηθεί το 3-1 επί της Έβερτον, κατάφερε να “σκαρφαλώσει” εκ νέου στην 9η θέση και να βρίσκεται έτσι σε καλή επαφή με την πρώτη 7άδα του πίνακα.

Φαίνεται να αφήνουν πίσω τους το αρνητικό σερί των πέντε ηττών αλλά ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έχει να προβληματίζεται από το γεγονός πως η ομάδα του δεν έχει κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν σε κανένα από τα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Εκτός από τον τιμωρημένο Μίτροβιτς δεν έχουν αναφερθεί άλλες απουσίες για τους φιλοξενούμενους.

Προϊστορία: Η Άστον Βιλα είναι 9 ματς αήττητη κόντρα στην Φούλαμ ενώ τα τέσσερα πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο τέρματα σε όλες τις αναμετρήσεις.

* Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει και στα 4 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια τους και είναι αήττητοι στα τελευταία 9 συνολικά εκ των οποίων έχουν κερδίσει στα 7 από αυτά. Η Φούλαμ αριθμεί τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της μακριά από το Craven Cottage. Αγοράζω τον Άσο στην οριακά αποδεκτή τιμή του 1,80.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 580 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x