ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Τίγκρε – Ουρακάν   

Αργεντινή: Τίγκρε – Ουρακάν   
Spread the love

Στο «Χοσέ Ντελατζιοβάνα» το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, βρίσκοντας την Τίγκρε, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 15η θέση με 16 βαθμούς και την Ουρακάν στην 23η με τρεις λιγότερους.

Να σημειωθεί, πως οι δύο πρώτες ομάδες θα βρεθούν απευθείας στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ η 3η στα προκριματικά της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής. Στο Κόπα Λιμπερταδόρες η νικήτρια του κυπέλλου και αυτή της Κόπα Ντε Λα Λίγκα, ενώ στο Σουνταμερικάνα οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 4η ως και την 9η θέση. Υποβιβασμός επίσης για την ουραγό του πρωταθλήματος και τις δύο τελευταίες ομάδες της ειδικής βαθμολογίας.

Αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών, μετά και το προ 10 περίπου ημερών 0-0 στην Σάντα Φε με την τοπική Ουνιόν, έχοντας προηγηθεί για την Τίγκρε το εντός 2-1 με τη Λανούς, το 1-1 στην έδρα της Γοδόι Κρουζ και το 1-0 φιλοξενώντας την Σαρμιέντο. Εκτός συνόρων επίσης, τρεις οι βαθμοί της σε δύο ματς στην φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα, «απαντώντας» με το 2-1 στην Κολομβία σε βάρος της Ντεπόρτες Τολίμα, μετά το εντός 0-2 της πρεμιέρας από την Σάο Πάολο.

Στην άλλη πλευρά, οκτώ αγωνιστικές χωρίς τρίποντο για την Ουρακάν, με αποτυχία σίγουρα το προ 10 περίπου ημερών 0-0 φιλοξενώντας την Αρχεντίνος Τζούνιορς, στο οποίο δεν κατάφερε να επικρατήσει, παρά το γεγονός πως η αντίπαλος της έπαιζε στο τελευταίο δεκάλεπτο με δύο παίκτες λιγότερους. Εκτός συνόρων, τρεις βαθμοί σε δύο ματς στην φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα, με 4-1 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας την Γκουαρανί (Παραγουάη) και 0-1 μεσοβδόμαδα στο Εκουαδόρ από την Εμελέκ.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Τίγκρε, τέσσερις για την Ουρακάν και δύο ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Χοσέ Ντελετζιοβάνα», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κόπα Σουνταμερικάνα).

Βελτιωμένη και σε καλύτερο momentum το τελευταίο διάστημα η Τίγκρε σε σχέση με την Ουρακάν. Παρ’ όλα αυτά, η Ουρακάν δεν είναι ομάδα για τόσο χαμηλά, ενώ έχει και καλή προϊστορία την τελευταία δεκαετία στην έδρα της σημερινής της αντίπαλου.

Εκτίμηση:  2-3 τέρματα

(Visited 763 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x