ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Γουλβς- Κρίσταλ Πάλας

Πρέμιερ Λιγκ: Γουλβς- Κρίσταλ Πάλας
Spread the love

Στο Molineux η Γουλβς υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας σε ένα παιχνίδι στο οποίο αναμετριούνται δυο ομάδες που βρίσκονται στην δεύτερη 10άδα της βαθμολογίας αλλά συνάμα και σε μια απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι “Λύκοι” γνώρισαν την ήττα μετά από τρία ματς αήττητου αφού έχασαν με 2-1 στο King Power από την Λέστερ παρά το γεγονός πως προηγήθηκαν σε εκείνο το παιχνίδι με τον Βραζιλιάνο Ματέους Κούτσα.

Πάντως επιστρέφοντας στην έδρα τους έχουν να προασπίσουν ένα νικηφόρο σερί δυο αγώνων μπροστά στο κοινό τους και μάλιστα με μηδέν παθητικό απέναντι σε Τσέλσι και Μπρέντφορντ με 1-0 και 2-0 αντίστοιχα.

Επιπλέον μέσα στο 2023 αριθμούν συνολικά 5/7 νίκες μέσα στο Molineux.

Το αισιόδοξο στατιστικό στοιχείο αναφορικά με τον μοναδικό στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία είναι πως διεύρυναν το σερί του σκοραρίσματος τους στα εφτά παιχνίδια μια το δίχως άλλο αξιοσημείωτη βελτίωση συγκριτικά με τους αγώνες τους στο πρώτο μισό της σεζόν.

Οι “Αετοί του Λονδίνου” πήραν με έναν σημαντικό βαθμό απέναντι στην Έβερτον (0-0) την περασμένη αγωνιστική και παρά το γεγονός πως τα “ζαχαρωτά” έπαιζαν με δέκα παίκτες στο τελευταίο 10λεπτο συν τις καθυστερήσεις λόγω αποβολής του Χολγκεϊτ. Ήταν ο διεθνής γκολκίπερ Πίκφορντ σε μεγάλη ημέρα και άφησε στο φινάλε την ομάδα του Ρόι Χόντγκτσον με έναν πόντο.

Πάντως η επιστροφή του 75χρονου τεχνικού στον πάγκο των Λονδρέζων μοιάζει ευεργετική στην παρούσα φάση αφού πλέον η ομάδα είναι στην 12η θέση και στο + 9 από την επικίνδυνη ζώνη ενώ απομένουν άλλα έξι παιχνίδια για το φινάλε.

Ωστόσο μακριά από το σπίτι της αριθμεί μόλις 4 2ιπλά αλλά τα δυο από αυτά έχουν έλθει στις αντίστοιχες πιο πρόσφατες “εξορμήσεις” της απέναντι σε Λιντς ( 5-1) και Σάουθαμπτον ( 2-0) και εάν πετύχει απόψε μια 3η διαδοχική θα ισοφαρίσει το ρεκόρ συλλόγου από το 2019 και το σημαντικότερο όχι μόνο θα “εξασφαλίσει” την κατηγορία αλλά θα βάλει πλώρη ακόμη και για την πρώτη 10άδα.

Προϊστορία: Η Κρίσταλ Πάλας έχει κερδίσει στα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις την αποψινή της αντίπαλο.

* Η πρόσφατη παράδοση και το καλό αήττητο των 4 αγώνων που αριθμούν οι “Αετοί” με την επιστροφή του εμβληματικού Ρόι Χόνγκτσον στον πάγκο τους δίνουν μια κατεύθυνση. Ωστόσο σκέφτομαι να παραμερίσω το σημείο εδώ και να ποντάρω στο σύνολο τερμάτων 2-3 σε απόδοση σχεδόν διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ

(Visited 472 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x