ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Spain La Liga

LaLiga:Χιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

LaLiga:Χιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης
Spread the love

Η Χιρόνα υποδέχεται τη Ρεά Μαδρίτηςγια την 31η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ισπανίας.

Τίποτα δεν της πήγε καλά για τη Χιρόνα την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Βαγιαδολίδ, αφού αναγκάστηκε να κάνει δύο αλλαγές πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο (τραυματίστηκαν οι Τόνι Βίγια και Αλέις Γκαρθία) και έχασε με 1-0, έχοντας όμως σπαταλήσει πολλές μεγάλες ευκαιρίες για να βρει δίχτυα. Έτσι, το μίνι αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων διακόπηκε χάρη σε ένα γκολ του Μοντσού στο 24′. Παραμένει στους 38 βαθμούς, δύσκολα πάντως να κινδυνέψει.

Στα αγωνιστικά, για τη σημερινή αναμέτρηση,εξέτισαν και επιστρέφουν ο επιθετικός Καστεγιάνος και ο στόπερ Μπουένο. Νέες απουσίες οι μέσοι Τόνι Βίγια και Αλέις Γκαρθία. Παραμένουν εκτός ο κεντρικός αμυντικός Νταβίντ Λόπεθ και ο χαφ Μπόρχα Γκαρθία.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, σε ένα παιχνίδι που δεν πάτησε ποτέ γκάζι η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου επί της Θέλτα, αλλά η διαφορά από την Μπαρτσελόνα δεν μειώθηκε, αλλά αυξήθηκε αυτή κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τη 2η θέση. Μετά το παιχνίδι με την Τσέλσι στο Λονδίνο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ δεν χρειάστηκε να φορτσάρει για να νικήσει την ομάδα του Βίγκο και είναι αξιοσημείωτο πως για πρώτη φορά φέτος κράτησε το μηδέν σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια.

Τιμωρημένος είναι ο μέσος Θεμπάγιος. Παρέμειναν στη Μαδρίτη ο φορ Μπενζεμά και ο μέσος Αζάρ. Πάλι εκτός ο μπακ Μεντί και ο αμυντικός Αλάμπα.

Προϊστορία: Μετρούν 7 στα 7 παιχνίδια με G/G, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης ενώ η Χιρόνα δεν έχει χάσει στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια ανάμεσα τους

Α΄Γύρος:Ρεάλ Μαδρίτης-Χιρόνα 1-1

Πρόταση: over 2.5

(Visited 469 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x