ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Σουπερλιγκ: Αρης- Ολυμπιακός

Σουπερλιγκ: Αρης- Ολυμπιακός
Spread the love

Στο Βικελίδης,  ο κακός δαίμονας του  Ολυμπιακού φέτος Αρης υποδέχεται τους λαβωμένους, σε όλα τα επίπεδα, Πειραιώτες.

Οι Θεσσαλονικείς πραγματοποιήσαν μία απόλυτα επιβλητική εμφάνιση στο 3-0 επί του Βόλου εκεί όπου πλέον η  διαφορά έφτασε στους 4 βαθμούς στη μάχη της Ευρώπης. Hταν η πρώτη νίκη στα πλέι οφ αλλά και μετά από τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Αγωνιστικά, η νέα απώλεια για την ομάδα του Τερζή είναι ο Οντουμπάτζο που προστέθηκε στις απουσίες Μπράμπετς-Ρουπ και  Μανού.  Εντός έδρας  η ομάδα μετρά 3-0-3 στα τελευταία έξι με δύο “κολλητές” ήττες από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός, έχασε από την ΑΕΚ(1-3 στο Καραϊσκάκη) δεχόμενος την δεύτερη σερί ήττα μετά το 2-0 από τον Παναθηναϊκό .Σε μία αναμέτρηση όπου οι Πειραιώτες έχουν φρικτά παράπονα από τη διαιτησία για το 1-2 με το πέναλτι του Λιβάι αλλά και το τρίτο γκολ που έχει ξεκινήσει απο φάουλ του Αμραμπατ στον Ρεάμπτσιουκ. Ο Ανιγκό θα κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα ,με Ανδρούτσο-Σωκράτη-Κασάμι -Σαμασέκου βασικούς,ενώ εκτός θα είναι οι έχοντες ενοχλήσεις Ινμπομ και Εμβιλά.  3-2-1 στα τελευταία έξι εκτός έδρας.

Προϊστορία: Ο Αρης κέρδισε στον πρώτο γύρο 2-1 με ανατροπή ,ενώ στο Κύπελλο έχασε με 0-1 . Αυτό είναι το τρίτο ματς φέτος.

Εκτίμηση: Ο Αρης μοιάζει απελευθερωμένος. Ο Ολυμπιακός είναι ερωτηματικό. Το γκολ γκολ μοιάζει σίγουρο. Το να πάρουν κίτρινη σε bet -builder οι Κασάμι-Μπα -Ετέμπο -Νταρίντα μοιάζει πολύ καλή ενώ σαν πιθανούς σκόρερ θα πάω με Μασούρα-Καμάτσο που έχει δημιουρ΄γησει και παράδοση με τον Ολυμπιακό.

(Visited 477 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x