ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

La Liga: Χετάφε – Αλμερία

La Liga: Χετάφε – Αλμερία
Spread the love

Σημαντικό ματς παραμονής με τον νικητή της αναμέτρησης να κάνει πολύ σημαντικό βήμα για την σωτηρία.

Η Χετάφε μετρά τέσσερα ματς χωρίς νίκη και έτσι έχει βρεθεί μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο τελευταίο ματς ηττήθηκε με 3-1 από την Μαγιόρκα εκτός έδρας και έμεινε στους 31 βαθμούς ενώ έχει συνολικά 7 νίκες – 10 ισοπαλίες και 13 ήττες . Μόνο η Κάντιθ έχει περισσότερες ισοπαλίες . Έχει πετύχει 28 γκολ και έχει δεχθεί 39 .

Από την άλλη η Αλμερία έκανε δύο σερί ήττες από την Ατλέτικο Μαδρίτης εκτος έδρας με 2-1 και από την Μπιλμπαο εντός έδρας με το ίδιο σκορ και έχει βρεθεί να ισοβαθμεί με την Βαλένθια στο όριο του υποβιβασμού με 30 βαθμούς . Βέβαια αυτή είναι που βρίσκεται εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

Έχει συνολικά 8 νίκες – 6 ισοπαλίες και 16 ήττες και έχει πετύχει 36 γκολ ενώ έχει δεχθεί 52 . Μόνο η Καταδικασμένη και ουραγός έλτσε έχει δεχθεί περισσότερα τέρματα στην κατηγορία.

Στον πρώτο γύρο η Αλμερία νίκησε με 1-0 την Χετάφε αλλά η προηγούμενη φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν το 2017 όταν η Χετάφε είχε νικήσει με 4-0 εντός έδρας για την δεύτερη κατηγορία ενώ είχε νικήσει εκείνη την χρονιά Αλμερία και εκτός έδρας με 1-0

Στα τελευταια 7 ματς που έχουν δώσει οι δύο ομάδες από το 2015 μόνο ένα έγινε γκολ – γκολ και ήταν για το Κύπελλο. Ενώ από το 1995 αυτό το ματς ποτέ δεν έχει τελειώσει ισόπαλο χωρίς γκολ.

Πρόταση: γκολ – γκολ

(Visited 306 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x