Premier League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ- Μάντσεστερ.Γ

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ- Μάντσεστερ.Γ
Spread the love

Στο Λονδίνο η απογοητευμένη Τότεναμ υποδέχεται την Μάντσεστερ.Γ με στόχο να μια νίκη ,που θα της γιατρέψει κάπως τις πληγές από την πρόσφατη 6άρα που δέχτηκε από την Νιουκάστλ την περασμένη αγωνιστική , αλλά θα την κρατήσει παράλληλα και στις “ευρωπαϊκές” θέσεις του πίνακα.

Από την πλευρά τους οι “Κόκκινοι Διάβολοι” προέρχονται από μια αγχωτική πρόκριση επί της Μπράιτον , στην διαδικασία των πέναλτι, στον ημιτελικό του FA Cup.

Οι Λονδρέζοι μετά την συντριβή που γνώρισαν στο Νιουκάστλ από τις “καρακάξες” απέλυσαν τον Στελίνι ο οποίος είχε αναλάβει ως υπηρεσιακός μετά την απόλυση του Αντόνιο Κόντε αφού πρώτα είχε υπάρξει δίπλα του ως βοηθός του.

Λογική εξέλιξη όχι μόνο λόγω της άθλιας εικόνας που είχε η ομάδα του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά εξαιτίας και της πενιχρής συγκομιδής των πέντε βαθμών από τους μάξιμουμ 12 που πρόλαβε να μαζέψει στην σύντομη θητεία του.

Τις τύχες της ομάδας ανέλαβε ο Ράιαν Μέισον που έχει μια εμπειρία αντικαθιστώντας τον Ζοζέ Μουρίνιο στο φινάλε της σεζόν 2020/21.

Το όνειρο της 4ης θέσης που δίνει και το τελευταίο εισιτήριο για το Champions League της νέας σεζόν φαίνεται να … ξεθωριάζει αφού πλέον υπολείπονται έξι βαθμών της Μάντσεστερ.Γ και της Νιουκάστλ έχοντας μάλιστα η πρώτη δυο ματς και η δεύτερη ένα ματς στο χέρι σε αντίθεση με τους σπερς.

Μπισούμα, Μπεντακούρ, Έμερσον, Λενγκλέ , Σεσενιό και Λιορίς οι απουσίες των γηπεδούχων.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” μετά από 120 λεπτά μεγάλης μάχης στην πρωτεύουσα ήταν πιο τυχεροί και ψύχραιμοι στην διαδικασία των πέναλτι και έτσι προκρίθηκαν στον 21ο τελικό Κυπέλλου Αγγλίας στην ιστορία τους όπου τους περιμένει η Μ.Σίτι.

Προέρχονται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και εάν απόψε πετύχουν “καρέ” θα έχουν ισοφαρίσει το ρεκόρ συλλόγου από την τελευταία χρονιά του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον την σεζόν 2012-13 και συνάμα θα πάρουν προβάδισμα από την Νιουκάστλ για την 3η θέση εδραιώνοντας την παρουσία τους στην πρώτη 4άδα με ότι συνεπάγεται αυτό.

Οι γνωστές πολλές απουσίες 6-7 παικτών ισχύουν και απόψε με νεότερη τον Μπρούνο Φερνάντες τον οποίο λογικά θα αντικαταστήσει στο “10” ο Μαρσέλ Σάμπιντζερ.

Προϊστορία: Η Μάντεστερ.Γ αριθμεί 4 διαδοχικές νίκες απέναντι στην Τότεναμ σε όλες τις διοργανώσεις.

* Θα ψάξει αντίδραση η Τότεναμ η οποία αριθμεί 5/7 νίκες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της εντός έδρας. Ωστόσο πολύ δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν την ίδια ώρα που ο Τεν Χάγκ θα κληθεί να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ του αφού η ομάδα του δίνει απόψε το 3ο παιχνίδι της σε μια εβδομάδα.

Η επιλογή εδώ θα είναι σε combo το Over 2,5 με το Goal στο 1,80.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 508 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x