ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Ο άσος της Νορθάμπτον  είναι ένα δυνατό σημείο για το ταμείο.

Noρθάμπτον-Μπράντφορντ

Κρατάει την απευθείας άνοδο στα πόδια της η Νορθάμπτον  που είναι δεύτερη και στο +5 απο τη Στόκπορτ στη μάχη για την απευθείας άνοδο. Μετρά 3-1-0 στα τελευταία τέσσερα με πιο πρόσφατο το  το 3-1 επί της Χαρογκέιτ.  Εντός έχει 12-6-4 και πάρα τις νίκες βγάζει ένα άγχος στα παιχνίδια που δεν της βγαίνει πάντα σε δημιουργία καλού και θετικού αποτελέσματος.

Η Μπράντφορντ ,από την άλλη, θα καταντήσει τον κόσμο της …καρδιακό. Μπορεί να έχει μία ήττα σε 13 ματς(από την αδιάφορη Σουίντον) αλλά είναι ομάδα που έχει θέμα στο να κρατάει το θετικό αποτέλεσμα υπερ της. Παράδειγμα το 2-2 με τη  Τζίλιγχαμ ,στο τέλος, εκεί όπου η φιλοξενούμενη ισοφάρισε και έκανε τη ζημιά στην ομάδα του Χιούζ ,που μένει εντός μπαράζ αλλά ισόβαθμη με Μάνσφιλντ  και Σάλφορντ. Εκτός έδρας έχει 10-6-5.

Προϊστορία: 0-1-2 την τελευταία δεκαετία, 

Εκτίμηση: Εχει φτάσει στην πηγή κα θα πιεί νερό η Νορθάμπτον ..

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 

 

Καρλάιλ -Σάλφορντ 

Πέντε παιχνίδια αήττητη η Καρλάιλ,(2-3-0),που μετά από τρεις ισοπαλίες , κατάφερε να κάνει διπλό στη Μπάροου(0-1) και να παραμείνει εντός πλέι οφ αλλά και στόχου για την άνοδο.  Ομάδα που είναι δύσκολο να την εμπιστευτείς, έχοντας κάνει τρομερές ποδοσφαιρικές αυτοκτονίες .  Eντός έδρας έχει 11-8-3.

Η Σάλφορντ, από την άλλη, είναι εντός πλέι οφ  και βγάζει ωραία ποδοσφαιρικά γουστα , όπως το διπλό στη Γουόλσολ  στο 93! Eίναι εντός πλέι οφ ΄εχοντας τρεις νίκες ,οι δύο εκτός στα τελευταία τρία ματς. Παρά την απειρία της δεν δείχνει να “μασάει” σε δύσκολες καταστάσεις έχοντας και  11-4-7 εκτός έδρας.

Προϊστορία: 2-1-0 την τελευταία 10ετία

Εκτίμηση:  Μπορεί η Καρλάιλ να είναι έμπειρη αλλα είναι και αγχωμένη. Η Σάλφορντ έχει την απειρία αλλά και παράλληλα τη δίψα για να κάνει τη ζημιά.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver  και για έκπληξη Χ2   

 

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια

Μάνσφιλντ-Χαρογκέιτ  Οver 

Λέιτον -Στοκπορτ Over 

(Visited 763 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x