ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La Liga: Μπαρτσελόνα – Μπέτις

La Liga: Μπαρτσελόνα – Μπέτις
Spread the love

Καμία από τις δύο ομάδες δεν νίκησε την τελευταία αγωνιστική αλλά και οι δύο είναι μέσα στους φετινούς στόχους .

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε από την Βαγιεκάνο με 2-1 αλλά μετά και από την ήττα της Ρεάλ παραμένει στο +11 και δεν γίνεται να χάσει το φετινό πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα της Μπάρτσα στο πρωτάθλημα ενώ έχει 24 νίκες και 4 ισοπαλίες

Πάντως θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Μπαρτσελόνα έχει καταφέρει να κάνει μόλις μία νίκη στα 4 τελευταία ματς και δείχνει σημεία χαλάρωσης . Έχει πετύχει 51 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 11.

Από την άλλη η Μπέτις ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με την Σοσιεδάδ και έχει 49 βαθμούς στην 5η θέση . Πλέον η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ απομακρύνεται αφού απέχει 6 βαθμούς από την Σοσιεδάδ και την τέταρτη θέση.

Επίσης νιώθει την απειλή της Βιγιαρεάλ που είναι δύο βαθμούς πιο πίσω και την Μπιλμπάο και φυσικά κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης. Έχει 14 νίκες – 7 ισοπαλίες και 10 ήττες ενώ έχει πετύχει 39 γκολ και έχει δεχθεί 33.

Στον πρώτο γύρο η Μπάρτσα επικράτησε της Μπέτις μέσα στο Βιγιαμαρίν με 2-1 ενώ είχε νικήσει την Μπέτις και για το Σούπερ Καπ με 3-2 τον Ιανουάριο . Πέρυσι η Μπάρτσα είχε νικήσει με 2- και πάλι την Μπέτις στο Βιγιαμαρίν αλλά την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες έπαιξαν στην Βαρκελώνη είχε νικήσει η Μπέτις με 1-0 . Τελευταία φορά που είχαμε ισοπαλία σε αυτό το ματς ήταν το 2017 με 1-1

Πρόταση : γκολ γκολ

(Visited 359 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x