ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Τσικό – Μπουκαραμάνγκα   

Κολομβία: Τσικό – Μπουκαραμάνγκα   
Spread the love

Στο «Ιντεπεντένσια» της Τούνχα το τελευταίο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την τοπική Τσικό, να είναι η ευχάριστη έκπληξη, όντας, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 4η θέση, την στιγμή που η Μπουκαραμάνγκα είναι στην προτελευταία και έχει χάσει το τρένο των πλέι οφ.

Να σημειωθεί, πως οι ομάδες της πρώτης οκτάδας του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική διάρκεια του Απερτούρα θα συνεχίσουν στα πλέι οφ, εκεί όπου θα σχηματίσουν δύο ομίλους των τεσσάρων. Οι νικήτριες αυτών, θα διεκδικήσουν τον τίτλο σε διπλό τελικό.

Τέσσερις βαθμοί για την Τσικό στις δύο αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με τη νεοφώτιστη ομάδα από την Τούνχα να έχει κάθε λόγο να αξιώνει την συμμετοχή της στα πλέι οφ, μετά το 2-0 αρχικά φιλοξενώντας τη Ντεπόρτες Τολίμα και το 1-1 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Όνσε Κάλντας. Η μία από τις τρεις ομάδες μάλιστα του Απερτούρα που διατηρεί το αήττητο στο γήπεδο της (6-2-0), με τις άλλες να είναι η πρωτοπόρος Ριονέγκρο και η 2η στον βαθμολογικό πίνακα, κυπελλούχος Μιγιονάριος.

Στην άλλη πλευρά, 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Αλιάνσα Πετρολέρα, σε ένα ματς μάλιστα, στο οποίο η Μπουκαραμάνγκα έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας ένα λεπτό πριν το φινάλε. Στην προτελευταία θέση του Απερτούρα, έχοντας χάσει όπως προαναφέρθηκε, το τρένο των πλέι οφ, με θετικό πάντως, πως έχει μικρό αλλά σημαντικό «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Τσικό και μία ισοπαλία, σε πέντε ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μπουκαραμάνγκα, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Η ευχάριστη έκπληξη η Τσικό, καθώς όντας νεοφώτιστη, όχι μόνο δεν διατρέχει κίνδυνο στην ειδική βαθμολογία, αλλά αξιώνει και την συμμετοχή της στα πλέι οφ, εκτιμώντας πως μπορεί να εκμεταλλευτεί για ακόμα μια φορά τον παράγοντα έδρα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 693 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x