Spain La Liga ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ Ισπανίας: Ρεάλ Σοσιεδάδ- Ρεάλ Μαδρίτης

Α΄ Ισπανίας: Ρεάλ Σοσιεδάδ- Ρεάλ Μαδρίτης
Spread the love

Στο Ανοέτα η Σοσιεδάδ φιλοξενεί την Ρεάλ με τους Βάσκους να είναι πολύ κοντά στο να “κλειδώσουν” την 4η θέση που ισοδυναμεί και με έξοδο στο Champions League και τους Μαδριλένιους να έχουν στο μυαλό τους τον Σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Οσασούνα αλλά και τους επερχόμενους ημιτελικούς του Champions League κόντρα στην Μ.Σίτι.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την “επαγγελματική” νίκη με 2-0 επί της Οσασούνα εκτός έδρας που τους εδραίωσε στην 4η θέση και στο + 5 από την 5η Βιγιαρεάλ στην βαθμολογία της La Liga.

Από τις 15/04 που ηττήθηκε στο ντέρμπι των Βάσκων από την Αθλετίκ Μπιλμπάο η ομάδα του Μπαρενετσέα συγκέντρωσε 7 βαθμούς σε τρεις αγώνες νικώντας εκτός από την Οσασούνα και την Βαγιεκάνο ενώ έφερε ισοπαλία με την Μπέτις.

Ειδικά μπροστά στο κοινό τους είναι αήττητοι στα τελευταία έξι παιχνίδια τους και συνολικά έχουν μαζέψει 28 πόντους σε 15 εντός έδρας παιχνίδια τους στην τρέχουσα σεζόν.

Η “Βασίλισσα” με χατ τρικ του Μπενζεμά , έφτασε τα 17 σε 21 παιχνίδια, επικράτησε με 4-2 της Αλμερία και έτσι άφησε πίσω της την πρόσφατη ήττα από την Χιρόνα με το ίδιο σκορ.

Πάντως εξακολουθεί να βρίσκεται στο -11 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στην οποία ετοιμάζεται να παραδώσει τα σκήπτρα.

Το Σάββατο ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Οσασούνα όπου θα διεκδικήσει το 20ο Κύπελλο στην ιστορία της και το πρώτο από το 2014 έχοντας αποκλείσει με εμφατικό τρόπο νωρίτερα την Μπαρτσελόνα μέσα στο “σπίτι” της με 4-0.

Ο Αντσελότι , ο οποίος δήλωσε πρόσφατα πως δεν ξέρει ακόμη που ποιο θα είναι το μέλλον του την νέα σεζόν, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των: Μεντί- Αλάμπα ενώ αμφίβολος είναι ο Μόντριτς και τιμωρημένοι οι: Βινίσιους- Καμαβινγκά.

Προϊστορία: Η Ρεάλ είναι αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της κόντρα στην Σοσιεδάδ σε όλες τις διοργανώσεις.

* Οι Βάσκοι έχουν δυνατή έδρα και ισχυρό κίνητρο αφού θέλουν να “κλειδώσουν” την 4η θέση και το αντίστοιχο εισιτήριο για το Champions League της ερχόμενης περιόδου. Την ίδια ώρα η Ρεάλ σκέφτεται τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας αλλά και τους ημιτελικούς του Champions League κόντρα στην Μ.Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα. Το 1X σε combo με το Over 1,5 σε απόδοση διπλασιασμού θα είναι η επιλογή μου εδώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ+ Over 1,5

(Visited 490 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x