ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ – Παλμέιρας  

Κόπα Λιμπερταδόρες: Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ – Παλμέιρας  
Spread the love

Σπουδαίο βαθμολογικά το ματς ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ και την πρωταθλήτρια Βραζιλίας, Παλμέιρας, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Κόπα Λιμπερταδόρες. Λεπτές μάλιστα οι ισορροπίες στον συγκεκριμένο όμιλο, καθώς και ι δύο ομάδες, αλλά και η Μπολίβαρ και η Σέρο Πορτένιο που τον συμπληρώνουν, έχουν από τρεις βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην φάση των «16» της φετινής διοργάνωσης θα βρεθούν οι δύο πρώτες ομάδες των οκτώ ομίλων και οι τρίτες θα οδηγηθούν σε μπαράζ με τις δεύτερες των γκρουπ του Κόπα Σουνταμερικάνα, για να συνεχίσουν ή όχι στα νοκ άουτ της δεύτερης τη τάξει συλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής. Οι ομάδες φυσικά που θα τερματίσουν στην 4η θέση γνωρίζουν τον αποκλεισμό.

Ήττα με 1-2 στην πρεμιέρα στην Παραγουάη από την Σέρο Πορτένιο, με τη Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ όμως να επικρατεί 2-1 ακολούθως φιλοξενώντας τη Μπολίβαρ. Εντός συνόρων, στην 3η θέση του 1ου γύρου του πρωταθλήματος του Εκουαδόρ και το -3 από την πρωτοπόρο Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε, μετά το δραματικό 2-2 στην έδρα της Τέχνικο Ουνιβερσιτάριο. Σε ένα ματς στο οποίο η Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ενενήντα και στο οποίο όμως κατάφερε να σώσει τον βαθμό στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στην αντίπερα όχθη, ήττα με 1-3 στην πρεμιέρα στην Βολιβία από τη Μπολίβαρ, ενώ ανατροπή ακολούθως για την Παλμέιρας στο 2-1 φιλοξενώντας την Σέρο Πορτένιο. Δύο νίκες επίσης με το ίδιο σκορ στο γήπεδο της (2-1), σε βάρος της Κουιαμπά και της Κορίνθιανς και το 2-2 ενδιάμεσα αυτών στο Ρίο με την Βάσκο, ο απολογισμός της στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του φετινού Μπραζιλεϊράο.

Προϊστορία: Η δεύτερη μονομαχία στην ιστορία των δύο ομάδων, μετά το 1-0 για τη Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ το 2017 για την φάση των «16» τότε του Κόπα Λιμπερταδόρες. Άξιο αναφοράς, πως η Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ ηττήθηκε με 0-1 στον επαναληπτικό στην Βραζιλία αλλά πήρε την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι. Σπουδαία η πορεία της μάλιστα την συγκεκριμένη χρονιά, καθώς ξεπέρασε στα προημιτελικά το εμπόδιο της Σάντος, αλλά λύγισε στα ημιτελικά από τη μετέπειτα νικήτρια του τίτλου Γκρέμιο.

Λεπτές οι ισορροπίες στο συγκεκριμένο ματς, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η επιλογή μου, αποφεύγοντας το ρίσκο με οποιοδήποτε σημείο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 672 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x