ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Πουέρτο Καμπέγιο – Τίγκρε  

Κόπα Σουνταμερικάνα: Πουέρτο Καμπέγιο – Τίγκρε  
Spread the love

Στο «Πολιντεπορτίβο Μισαέλ Ντελγκάδο» της Βαλένσια, η μονομαχία ανάμεσα στην Πουέρτο Καμπέγιο και την Τίγκρε, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως την πρόκριση για τη νοκ άουτ φάση των «16» παίρνουν οι νικήτριες των οκτώ ομίλων. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 2η θέση, θα διεκδικήσουν την πρόκριση για τους «16» του Σουνταμερικάνα, σε διπλά νοκ άουτ ματς με τις τρίτες των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Το ματς επίσης ανάμεσα στην Πουέρτο Καμπέγιο και την Τίγκρε ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής, μετά το χθεσινό 0-0 στην Κολομβία μεταξύ Ντεπόρτες Τολίμα και Σάο Πάολο. Επτά οι βαθμοί για την Σάο Πάολο, μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και τέσσερις για τη Ντεπόρτες Τολίμα.

Δύο ήττες για την Πουέρτο Καμπέγιο σε ισάριθμα ματς στην φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα, με την ομάδα της Βενεζουέλας να δείχνει πως είναι ο «αδύναμος κρίκος» στο 4ο γκρουπ, μετά το 0-2 της πρεμιέρας φιλοξενώντας τη Ντεπόρτες Τολίμα και το ίδιο σκορ στο «Μορουμπί» από την Σάο Πάολο. Εντός συνόρων, 0-0 φιλοξενώντας τη Ντεπορτίβο Τάτσιρα, με την Πουέρτο Καμπέγιο στην 1η θέση, παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να φτάσει στο τρίποντο και στο +10 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα, Καράκας, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο.

Στον αντίποδα, τρεις βαθμοί για την Τίγκρε, η οποία μετά το 0-2 της πρεμιέρας φιλοξενώντας την Σάο Πάολο, «απάντησε» με το πολύτιμο 2-1 στην Κολομβία σε βάρος της Ντεπόρτες Τολίμα. Με νίκη μάλιστα στο σημερινό ματς θα βρεθεί στην 2η θέση, καθώς θα βάλει πλάτη τη Ντεπόρτες Τολίμα. Εντός συνόρων, στην 10η θέση και το -14 από την πρωτοπόρο Ρίβερ Πλέιτ, μετά το πρόσφατο 1-1 στη Λα Πλάτα με την τοπική Χιμνάσια.

Προϊστορία: Το σημερινό θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Πουέρτο Καμπέγιο κόντρα σε ομάδα της Αργεντινής, ενώ 3-0 για την Τίγκρε το 2013 σε βάρος της Ντεπορτίβο Ανσοάτεγκι, στη μοναδική της επίσκεψη στο παρελθόν στην Βενεζουέλα.

Εκτίμηση μου, πως η Τίγκρε θα θέλει να εκμεταλλευτεί το χθεσινό 0-0 ανάμεσα στη Ντεπόρτες Τολίμα και την Σάο Πάολο, με τη νίκη να είναι μονόδρομος κόντρα στον ρυθμιστή του ομίλου. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα είναι αποτυχία, καθώς θα πετάξει στα σκουπίδια το πολύτιμο 2-1 της προηγούμενης αγωνιστικής στην Κολομβία σε βάρος της Ντεπόρτες Τολίμα.

Εκτίμηση:  2

(Visited 718 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x