ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Με 3/3 ξεκινήσαμε τον Μάιο και ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια. Be in tune

Με 3/3 ξεκινήσαμε τον Μάιο και ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια.  Be in tune
Spread the love

Α΄ Ισπανίας: Ρεάλ Σοσιεδάδ- Ρεάλ Μαδρίτης

Στο Ανοέτα η Σοσιεδάδ φιλοξενεί την Ρεάλ με τους Βάσκους να είναι πολύ κοντά στο να “κλειδώσουν” την 4η θέση που ισοδυναμεί και με έξοδο στο Champions League και τους Μαδριλένιους να έχουν στο μυαλό τους τον Σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Οσασούνα αλλά και τους επερχόμενους ημιτελικούς του Champions League κόντρα στην Μ.Σίτι.

* Οι Βάσκοι έχουν δυνατή έδρα και ισχυρό κίνητρο αφού θέλουν να “κλειδώσουν” την 4η θέση και το αντίστοιχο εισιτήριο για το Champions League της ερχόμενης περιόδου. Την ίδια ώρα η Ρεάλ σκέφτεται τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας αλλά και τους ημιτελικούς του Champions League κόντρα στην Μ.Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα. Το 1X σε combo με το Over 1,5 σε απόδοση διπλασιασμού θα είναι η επιλογή μου εδώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ+ Over 1,5

Ημιτελικός Κυπέλλου Γερμανίας: Φράιμπουργκ- Λειψία

Στο Europa -Park Stadion διεξάγεται απόψε το ρεμέικ του περσινού τελικού με την Φράιμπουργκ να επιζητά μια ρεβάνς για την περσινή της ήττα στην διαδικασία των πέναλτι και την απώλεια του Κυπέλλου. Την ίδια ώρα οι δυο αυτές ομάδες μαζί με την Ουνιόν Βερολίνου αναμένεται να δώσουν μια μεγάλη μάχη για το 4ο και τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους του Champions League.

* Η Λειψία έχει χάσει στα 4/5 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της αλλά δεν θα ποντάρω σε σημείο αλλά μονάχα στο Goal το οποίο έχουν επιβεβαιωθεί στα 8/9 πιο πρόσφατα παιχνίδια Κυπέλλου των γηπεδούχων. Δεν είναι άσχημη η απόδοση του 1,85.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ- Τσέλσι

Στο Emirates η Άρσεναλ υποδέχεται την Τσέλσι στο Λονδρέζικο ντέρμπι με τους γηπεδούχους να επιδιώκουν την επιστροφή τους στις νίκες μετά από ένα “καρέ” αγώνων που τους γκρέμισε από την κορυφή και τους μπλε να διακόψουν ένα άθλιο ρεκόρ πέντε συνεχόμενων ηττών στην 2η θητεία του Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο τους.

* Τα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Άρσεναλ έχουν λήξει όλα με Over 2,5 και το ίδιο αναμένω να συμβεί και απόψε. Η απόδοση του 1,75 δεν είναι καθόλου άσχημη.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 425 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x