ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

La Liga: Βαλένθια – Βιγιαρεάλ

La Liga: Βαλένθια – Βιγιαρεάλ
Spread the love

 

Η Βαλένθια έχει μπλέξει και κινδυνεύει ενώ Βιγιαρεάλ φαίνεται να εξασφαλίζει και πάλι την Ευρώπη

Η Βαλένθια έχασε από την Κάντιθ με 2-1 και έτσι έχει βρεθεί και πάλι οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού με 33 βαθμούς. Απέχει μόλις 3 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και από τις Εσπανιόλ και Χετάφε και θέλει μόνο νίκη για να μπορέσει να ελπίζει ..

Μετρά φέτος 9 νίκες – 6 ισοπαλιες και 17 ήττες ενώ έχει τέρματα 35 υπέρ και 39 κατά . Για την Βαλένθια είναι εκτός ο Βραζιλιάνος Μάριο Αντρέ ενώ είναι αμφίβολος ο Ολλανδός Κλάιφερτ

Η Βιγιαρεάλ νίκησε Εσπανιόλ και Θέλτα στο τελευταίο ματς με 3-1 και έχει βρεθεί στην 5 θέση ξεπερνώντας την Μπέτις .

Απέχει 4 βαθμους από την ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ και την Σοσιεδάδ αλλά έχει φτιάξει μία διαφορά 4 πόντων πάνω από την Μπέτις. Έχει 53 βαθμούς στην 5η θέση και μετρά 16 νίκες – 5 ισοπαλίες και 11 ήττες ενώ έχει πετύχει 46 γκολ και έχει δεχθεί 33 . Να σημειώσουμε ότι τα 5 τελευταία της ματς είναι γκολ – γκολ και over . Για την Βιγιαρεάλ είναι εκτος ο Γάλλος Κοκελέν και ο Ισπανός Μοράλες ενώ είναι αμφίβολοι οι Κίκο και Μορένο.

Στην παράδοση του ματς και στον πρώτο γύρο η Βιγιαρεάλ νίκησε με 2-1 την Βαλένθια ενώ πέρυσι η Βαλένθια είχε νικήσει την Βιγιαρεάλ με 2-0 εντός έδρας.

Τελευταία φορά που η Βιγιαρεάλ είχε νικήσει την Βαλένθια εκτός έδρας ήταν το 2017 με 1-0. Θα πάμε με τα πολλά γκολ και με την πιθανότητα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες

Πρόταση : γκολ – γκολ και Over

(Visited 466 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x