ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

La Liga : Χιρόνα – Μαγιόρκα

La Liga : Χιρόνα – Μαγιόρκα
Spread the love

Δύο ομάδες που φαίνεται να έχουν εξασφαλίσει την κατηγορία με την Χιρόνα να έχει κάνει ήδη πολύ καλό πρωτάθλημα

Η Χιρόνα Νίκησε την Ρεάλ αλλά και εκτός έδρας την Σεβίλλη στο τελευταίο ματς με 2-0 και έχει βρεθεί στην 8η θέση με 44 βαθμούς και απέχει 5 βαθμούς από την Ευρώπη. Έχει 12 νίκες – 8 ισοπαλίες και 12 ήττες ενώ έχει πετύχει 50 γκολ έχοντας την 4η επίθεση στην κατηγορία και έχει δεχθεί 45 γκολ .

Για την γηπεδούχο ομάδα υπάρχουν πολλά προβλήματα αφού οι Ισπανοί: Γκαρσία, Ρόκα και Βίγια είναι εκτός όπως και ο Αφρικανός Κέμπε. Ο Χερέρα από τον Ισημερινό και ο Ουρουγουανός Στουάνι, είναι αμφίβολοι .

Η Μαγιόρκα ήρθε ισόπαλη την τελευταία αγωνιστική με την Μπιλμπάο με 1-1 και είναι στην 12η θέση με 41 βαθμούς μαζί με την Σεβίλλη . Έχει εξασφαλίσει την κατηγορία που ήταν ο αρχικός σκοπός την ομάδας αφού απέχει 10 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Έχει 11 νίκες – 8 ισοπαλίες και 13 ήττες ενώ έχει πετύχει 31 γκολ και έχει δεχθεί 35. Για την Μαγιόρκα είναι εκτός ο Ουρουγουανός Γκονζάλες. ο Κολομβιανός Λούνα και ο Σέρβος Νάστασιτς ενώ εκτός είναι και οι Ισπανοί : Ραϊγιο και Μαφέο

Στην παράδοση του ματς στον αγώνα του πρώτου γύρου το ματς ήρθε ισόπαλο με 1-1 στην Μαγιόρκα ενώ το 2021 στην δεύτερη κατηγορία η Μαγιόρκα είχε νικήσει και στα δύο ματς την Χιρόνα με 1-0

Θα πάμε με το γκολ – γκολ κυρίως για το ελεύθερο παιχνίδι που παίζει φέτος η Χιρόνα

Πρόταση : γκολ – γκολ

(Visited 350 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x