ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La Liga 2: Αλαβές – Γρανάδα

La Liga 2: Αλαβές – Γρανάδα
Spread the love

Ένα ματς που μπορεί να κρίνει για το ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει εισιτήριο για απευθείας άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται στην 2η θέση μαζί με την Λεβάντε και απέχουν δύο βαθμούς από την πρώτη θέση,

Η Αλαβές ηττήθηκε από την Λεβάντε με 2-0 την τελευταία αγωνιστική και έμεινε στους 65 βαθμούς και ενώ απέχει μόλις δύο βαθμούς από την πρώτη θέση , τυπικά είναι στην 4η θέση . Έχει μόλις δύο νίκες στα 5 τελευταία ματς και συνολικά μετρά 18 νίκες – 11 ισοπαλίες και 9 ήττες ενώ έχει πετύχει 43 γκολ και έχει δεχθεί 30.

Από την άλλη η Γρανάδα τα πηγαίνει ακόμα χειρότερα στα 5 τελευταία ματς αφού έχει μόλις μία νίκη – τρεις ήττες και μόλις μία ισοπαλία αυτή που έκανε στην τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με 1-1 με την πρώτη Εϊμπάρ . Έχει συνολικά 19 νίκες ( τις περισσότερες στην κατηγορία) – 8 ισοπαλίες και 11 ήττες ενώ έχει πετύχει 47 γκολ και έχει δεχθεί 28 .

Στην παράδοση του ματς και στον πρώτο γύρο η Γρανάδα πήρε το ματς εντός έδρας με 3-1 ενώ πέρυσι είχε νικήσει στην έδρα της Αλαβές με 3-2 και είχε πάρει και το εντός έδρας ματς με 2-1.

Τελευταία φορά που η Αλαβές νίκησε την Γρανάδα ήταν το 2021 με 4-2 εντός έδρας. Θα πάμε με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες κάτι που κάνουν στα πέντε τελευταία μεταξύ τους ματς τα οποία είναι όλα γκολ – γκολ και over

Πρόταση : γκολ – γκολ

(Visited 475 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x