ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Χαμός για τις θέσεις των πλέι οφ και της ουράς στη Λίγκ 1

 

Μπάρνσλει-Πίτερμπορο

Στην  4η θέση της βαθμολογίας τερμάτισε η Μπάρνσλει  και θα παίξει στα πλέι οφ. Δεν τελειώνει καλά το Πρωτάθλημα καθώς σε ένα καθοριστικό ματς έχασε από την Ιπσουιτς,ενώ έφερε 4-4 με τους Ντονς . “επιστρέφοντας από το 4-1.  Εντός έχει 16-1-5.

Η Πίτερμπορο, κάνει κάκιστο τελείωμα και εκεί που έδειχνε ότι θα τα κατάφερνε και θα έκανε  την υπέρβαση για να μπεί στα πλέι οφ τώρα μένει εκτός έχοντας δύο ήττες -μία ισοπαλία και μόλις μίνα νίκη σε τέσσερα ματς .Πιο πρόσφατο το 0-0 με την Μπρίστολ Ρόβερς . Για να μπει στα πλέι οφ πρέπει είτε να κερδίσει και να χάσουν οι Ντόνς,είτε να κερδίσει με +3 γκολ διαφορά και να φέρει Χ η Ντέρμπι.  Εκτός έδρας έχει  10-1-11.

Προϊστορία: 2-1-1  την τελευταία 10 ετία, πέρσι 0-2

Εκτίμηση: Η Μπάρνσλει δεν πείθει, ενώ η Πίτερμπορο είναι ερωτηματικό…

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

Μπέρτον-ΜΚ Ντόνς

Η Μπέρτον έσωσε τη σεζόν και όχι δύσκολα ενώ οι Ντόνς αυτοκτονούν όντας οριακά απο την επικίνδυνη ζώνη. Οι  γηπεδούχοι  έχουν  3-1-2 στα τελευταία έξι αλλά κυρίως έχουν  δείξει ότι δεν βλέπουν  κανέναν από τις ομάδες που έχουν  στόχους και τα δίνουν όλα.  Εντός έδρας έχουν 9-6-7.

Οι Ντόνς,από την άλλη, είναι χωρίς νίκη  στα τελευταία επτά παιχνίδια (0-5-2) και  στο τελευταίαο ματς ενώ κέρδιζαν με 4-1, τελικά ισοφαρίστηκαν 4-4 απο την Μπάρνσλει. Εκτός έδρας έχουν 7-4-11.

Προϊστορία: 1-0-2 με δύο σερί διπλά

Εκτίμηση: Μακριά από σημεία και επιλογή τα 2-3 τέρματα. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 

 

Εξετερ-Μόρκαμπ

Εξι σερί ήττες για την Εξετερ σύν  μία ισοπαλία ,άρα 7 ματς χωρίς νίκη για τους “Ελληνιστές” οι οποίοι τα έχουν παρατήσει .Εντός έδρας έχει 9-5-8 και έχει γίνει η…χαρά κάθε ομάδας που έχει στόχο.

Η Μόρκαμπ έχει τέσσερα ματς αήττητη με τρεις νίκες κόντρα σε Γουίκομπ-Τσάρλτον και Γουίκομπ. Ωστόσο παραμένει κάτω απο τη ζώνη ισόβαθμη με τους Ντονς. Θέλει να κερδίσει και να μην κερδίσουν οι Ντόνς .Εκτός έδρας έχει 2-6-14.

Προϊστορία: 2-4-1, με διπλό το 20-21.

Εκτίμηση: Σε κακά χάλια η Εξετερ ,θα πάω με το διπλό της Μόρκαμπ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

Από τα υπόλοπα ματς

Γουένστει-Ντέρμπι γκολ γκολ

Κέμπριτζ-Φόρεστ   1 /Over 1.5

 

(Visited 709 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x