ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Φλουμινένσε – Βάσκο   

Βραζιλία: Φλουμινένσε – Βάσκο   
Spread the love

Η 4η αγωνιστική στο Μπραζιλεϊράο και ντέρμπι Καριόκα στο θρυλικό «Μαρακανά», με την Φλουμινένσε να φιλοξενεί την συμπολίτισσα Βάσκο, με την συγκεκριμένη αναμέτρηση να είναι η δεύτερη του σημερινού προγράμματος, λίγες ώρες αργότερα μετά τη μονομαχία της Κρουζέιρο με την Σάντος.

Έξι βαθμοί για την Φλουμινένσε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Μπραζιλεϊράο, βλέποντας το 2-4 της περασμένης εβδομάδας στην Φορταλέζα από την ομώνυμη ομάδα, να διαδέχεται το 3-0 της πρεμιέρας στο Μπέλο Οριζόντε σε βάρος της τοπικής Αμέρικα Μινέιρο και το 2-0 φιλοξενώντας την Ατλέτικο Παραναένσε. Εκτός συνόρων, εντυπωσιακό  το ξεκίνημα της στο φετινό Κόπα Λιμπερταδόρες, έχοντας το απόλυτο σε τρία ματς στην φάση των ομίλων, επικρατώντας 3-1 στη Λίμα σε βάρος της Σπόρτινγκ Κριστάλ, ενώ 1-0 φιλοξενώντας την Δε Στρόνγκεστ και εμφατικό 5-1 μεσοβδόμαδα στο «Μαρακανά» κόντρα στην Ρίβερ Πλέιτ.

Στην άλλη πλευρά, τέσσερις βαθμοί για την Βάσκο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με την ομάδα πάντως του 41χρονου Μαουρίσιο Μπαρμπιέρι, με το εντός 0-1 της περασμένης εβδομάδας από τη Μπαΐα  να πετάει ουσιαστικά στα σκουπίδια, το εκτός 2-1 που είχε προηγηθεί με την Ατλέτικο Μινέιρο και το 2-2 φιλοξενώντας την Παλμέιρας. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς με τη Μπαΐα, η οποία πάντως είχε τις πιο σπουδαίες, μεταξύ αυτών και ένα δοκάρι πριν ανοίξει το σκορ στο τεσσαρακοστό τέταρτο λεπτό. Φλύαρη επίσης η Βάσκο στο τελευταίο εικοσάλεπτο, αδυνατώντας να σώσει τουλάχιστον τον βαθμό.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Φλουμινένσε, οκτώ για την Βάσκο και τέσσερις ισοπαλίες, στις 17 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την «Φλου», σε όλες τις διοργανώσεις (Μπραζιλεϊράο, τοπικό πρωτάθλημα Καριόκα).

Πολύ πιο μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας της σημερινής αναμέτρησης για την Φλουμινένσε, τουλάχιστον σε σχέση με αυτό που δείχνει το σετ των τιμών, ειδικά σε ντέρμπι Καριόκα με την Βάσκο.

Εκτίμηση:  G/G & Over 2,5

(Visited 648 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x