ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La Liga 2 : Λούγκο – Ανδόρα

La Liga 2 : Λούγκο – Ανδόρα
Spread the love

Οι δύο ομάδες γνωρίζουν το μέλλον τους αφού οι γηπεδούχοι φέτος δεν τα κατάφεραν και οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι μένουν στην κατηγορία.

Η Λούγκο μετρά τρεις σερί ήττες και φαίνεται να έχει παραιτηθεί μιας και έχει χάσει την κατηγορία και μαθηματικά . Στο τελευταίο ματς ηττήθηκε με 3-1 από την Χιχόν κι πλέον θα παίζει την χαμηλότερη κατηγορία .

Φέτος κατάφερε να κάνει 5 νίκες – 12 ισοπαλίες και 21 ήττες ενώ πετύχει μόλις 23 γκολ έχοντας την χειρότερη επίθεση στην κατηγορίας και δέχθηκε 51.

Από την άλλη η Ανδόεα ηττήθηκε στο τελευταίο ματς με 1-0 εντός έδρας από την Μιραντές και έχασε κάθε επαφή με την ελπίδα των Μπαράζ . Βέβαια το σερί των προηγούμενων αγώνων με 3 νίκες και μία ισοπαλία την έφερε στους 51 βαθμούς και τώρα είναι στην 11η θέση 11 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη .

Παίζει χωρίς άγχος πλέον αφού πέτυχε τον σκοπό της και μετρά 14 νίκες – 9 ισοπαλίες και 15 ήττες ενώ έχει πετύχει 39 γκολ και έχει δεχθεί 31

Στην παράδοση του ματς και στον πρώτο γύρο η Ανδόρα νίκησε την Λούγκο με 4-0 ενώ δεν υπάρχει πρόσφατη , άλλη , προϊστορία για τις μεταξύ τους αναμετρήσεις . Θα πάμε με τα πολλά γκολ μιας και οι δύο ομάδες πλέον ουσιαστικά δεν διεκδικούν τίποτα και αναμένεται να γίνει ένα ανοιχτό ματς με πολλά γκολ . Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει και η Λούγκο που πλέον σκέφτεται την χαμηλότερη κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά

Πρόταση : Over

(Visited 350 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x