ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Νότιγχαμ Φόρεστ- Σάουθαμπτον

Πρέμιερ Λιγκ: Νότιγχαμ Φόρεστ- Σάουθαμπτον
Spread the love

H Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται στο City Ground την Σάουθαμπτον στο μεγάλο ντέρμπι αναφορικά με την ουρά της βαθμολογίας και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ο νικητής θα κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή και ο ηττημένος θα πρέπει να αρχίσει να συνηθίζει στην ιδέα πως του χρόνου θα αγωνίζεται στην χαμηλότερη κατηγορία ειδικά αν αυτή είναι η ουραγός Σάουθαμπτον.

Οι ρεντς αν και προηγήθηκαν της Μπρέντφορντ με 1-0 στο Λονδίνο εντούτοις έχασαν το προβάδισμα και το παιχνίδι από τις “μέλισσες” με 2-1 δεχόμενοι δυο γκολ στο φινάλε.

Η ομάδα του Στίβεν Κούπερ με μόλις 2/13 ήττες εντός έδρας επιστρέφει στην έδρα της και ευελπιστεί σε αυτό το καλό ρεκόρ που έχει ήδη καταγράψει , δηλαδή την δυναμική που αντλεί από το City Ground, για να κερδίσει και να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την σωτηρία της.

Ωστόσο θα πρέπει να βελτιωθεί στο αμυντικό κομμάτι αφού είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχει κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν στα τελευταία 13 παιχνίδια της.

Οι “Άγιοι” έχουν συμπληρώσει 9 παιχνίδια δίχως νίκη και φαίνεται πως ετοιμάζονται ήδη για την νέα σεζόν που δύσκολα δεν θα τους βρει στην Championship.

Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν εύκολα από την Νιουκάστλ με 3-1 ενώ στα τελευταία έξι παιχνίδια τους έχουν μαζέψει μόλις έναν βαθμό με την ισοπαλία που είχαν φέρει με την Άρσεναλ (3-3) η οποία σε μεγάλο βαθμό στερεί το πρωτάθλημα από τους “κανονιέρηδες”.

Προϊστορία: Σε σύνολο 55 αγώνων η Νότιγχαμ Φόρεστ αριθμεί 25 νίκες και η Σάουθαμπτον 18.

* Με θεματάκια στα μετόπισθεν οι γηπεδούχοι αλλά και με 24/30 βαθμούς κερδισμένους μπροστά στο κοινό τους είναι το οριακό φαβορί απόψε απέναντι στους “Άγιους” που έκαναν αγνοούν την νίκη εδώ και 9 παιχνίδια εκ των οποίων οι 6 είναι ήττες. Άσος στο 2,10.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 430 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x