ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Ημιτελικός Τσάμπιονς Λιγκ: Ρεαλ-Μάντσεστερ Σιτι

Ημιτελικός Τσάμπιονς Λιγκ: Ρεαλ-Μάντσεστερ Σιτι
Spread the love

Στο Μπερναμπέου, η Ρεάλ κοντράρεται στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μάντσεστερ Σιτι των Γκουαρδιόλα-Χααλαντ.

Οι “Μερένχες” κατέκτησαν το Κύπελλο Ισπανίας(Copa del Rey) ,που ήταν το 20ο Κύπελλο στην ένδιοξη  ιστορία της , στη νίκη με 2-1 επί της Οσασούνα.  Σκόρερ και των δύο γκολ ο Ροντρίγκο. Ο Αντσελότι σαφέστατα ήταν απόλυτα ικανοποιημένος  απο την εμφάνιση της ομάδας αλλά ξέρει ότι ο απόλυτος στόχος είναι η κατάκτηση  εκ νέου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Εχασε το  Πρωτάθλημα από τη Μπαρτσελόνα ,υπήρξε αρκετή  γκρίνια αλλά το ματς κόντρα στη Σιτι  είναι πια στο μυαλό όλων.  Αγωνιστικά εκτός είναι ο  τιμωρημένος Μιλιτάο οπότε ο  Αλάμπα θα παίξει δίπλα στον Ρούντιγκερ. Μετά την ήττα απο τη Λειψία (3-2) έκανε οένατε σερί νίκες.

Η Σίτι είναι σε τρομερή κατάσταση.Στην Πρέμιερ ανέτρεψε τη διαφορά από την Αρσεναλ και είναι πια στο +1  από τους Gunners. . Πετάει φωτιές στην επιθετική γραμμή με τον φοβερό και τρομερό Χάαλαντ που σπάει  όλα τα ρεκορ  στα γκολ.  Ειναι η 3η φορά που βγαίνει σε ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ με μία πρόκριση και δύο αποκλεισμούς.  Η πρόκριση επί της Μπάγερν ήρθε τόσο άνετα που ούτε θα το ονειρευόταν  ο Γκουαρδιόλα η ο πιο αισιόδοξος οπαδός των “Πολιτών” με 3-0 στο Σίτι οφ Μάντσεστερ και 1-1 στο Μόναχο.

Αγωνιστικά, το μεγάλο πρόβλημα  είναι ο Ακε. Ο Ολλανδός που αποτελεί σημαντικό κομμάτι τόσο στην άμυνα όσο και στο build up της ομάδας είναι εκτός και ο Γκουαρδιόλα θα βάλει στη θέση του τον Ακάνζι  ο οποίος θα πρέπει να μπει στα παπούτσια του Ακε.

Προϊστορία: 3-2-3  με δύο προκρίσεις Ρεάλ σε τρία ματς.

Εκτίμηση: Η Ρεάλ έχει ¨λοκάρει” τα ματς, η Σιτι μοιάζει πιο ώριμη.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Anytime σκόρερ Μπενζεμα-Χααλαντ/G-g /Οver/ Γκολ μέχρι το 28 

(Visited 605 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x