ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Λα Εκιδάδ – Μπουκαραμάνγκα  

Κολομβία: Λα Εκιδάδ – Μπουκαραμάνγκα  
Spread the love

Δύο αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του Απερτούρα και μονόπλευρο θεωρητικά το ματς στο «Μετροπολιτάνο Ντε Τέτσο» της Μπογκοτά, καθώς η τοπική Λα Εκιδάδ προσπαθεί να προλάβει, έστω και την ύστατη ώρα, τα πλέι οφ, την στιγμή που η Μπουκαραμάνγκα είναι ουσιαστικά αδιάφορη.

Να σημειωθεί, πως οι ομάδες της πρώτης οκτάδας του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική διάρκεια του Απερτούρα θα συνεχίσουν στα πλέι οφ, εκεί όπου θα σχηματίσουν δύο ομίλους των τεσσάρων. Οι νικήτριες αυτών, θα διεκδικήσουν τον τίτλο σε διπλό τελικό.

Ισοπαλία με 1-1 την περασμένη εβδομάδα στο Ριονέγκρο με την ομώνυμη ομάδα, με το αποτέλεσμα αυτό όμως να μην είναι το επιθυμητό για τη Λα Εκιδάδ στην προσπάθεια που κάνει να προλάβει τα πλέι οφ. Αήττητη βέβαια για οκτώ συνεχόμενες αγωνιστικές, με την αποστολή της πάντως να είναι δύσκολή, καθώς ακόμα και με νίκη στο σημερινό ματς, θα πρέπει στο φινάλε να πάρει τρίποντο στην έδρα της «μεγάλη» συμπολίτισσας και πρωτοπόρου του Απερτούρα, Μιγιονάριος. Στον αντίποδα, σπουδαίο 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Ουνιόν Μαγκνταλένα, με το οποίο η Μπουκαραμάνγκα απέκτησε «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού. Στην προτελευταία θέση πάντως του Απερτούρα, το οποίο ολοκληρώνει φιλοξενώντας την τελευταία αγωνιστική την Αμέρικα Κάλι.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για τη Λα Εκιδάδ και τρεις ισοπαλίες, σε οκτώ ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μπουκαραμάνγκα, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Εκτίμηση μου, πως η Λα Εκιδάδ θα θέλει, ακόμα και αν δεν καταφέρει να βρεθεί στα πλέι οφ, να πανηγυρίσει τη νίκη στο τελευταίο της ματς στο Απερτούρα στο γήπεδο της, ειδικά από την στιγμή που φιλοξενεί ένα αντίπαλο που είναι θεωρητικά στα μέτρα της. Γενικότερα πάντως, με τρίποντο μένει «ζωντανή» και πάει για ματς «τελικό» στο φινάλε στο «Ελ Καμπίν» κόντρα στην αδιάφορη, αν μάλιστα έχει «καθαρίσει» και την 1η θέση, Μιγιονάριος.

Εκτίμηση:  1

(Visited 315 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x