ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ουνιόν Μαγκνταλένα – Ντεπόρτες Τολίμα  

Κολομβία: Ουνιόν Μαγκνταλένα – Ντεπόρτες Τολίμα  
Spread the love

Δύο αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Απερτούρα και ξεχωριστό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με την Ουνιόν Μαγκνταλένα να δίνει μάχη επιβίωσης, καθώς είναι ουραγός στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού, την στιγμή που η Ντεπόρτες Τολίμα προσπαθεί να προλάβει, έστω και την ύστατη ώρα, τα πλέι οφ.

Να σημειωθεί, πως οι ομάδες της πρώτης οκτάδας του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική διάρκεια του Απερτούρα θα συνεχίσουν στα πλέι οφ, εκεί όπου θα σχηματίσουν δύο ομίλους των τεσσάρων. Οι νικήτριες αυτών, θα διεκδικήσουν τον τίτλο σε διπλό τελικό.

Κάθε ματς για την Ουνιόν Μαγκνταλένα, ειδικά στο γήπεδο της, έχει χαρακτήρα «τελικού», με απόλυτα λογικό το 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Τσικό να θεωρείται αποτυχία, στη μάχη που δίνει η ομάδα της Σάντα Μάρτα στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Στον αντίποδα, 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Αλιάνσα Πετρολέρα, με τη Ντεπόρτες Τολίμα όχι μόνο να επιστρέφει στα τρίποντα, αλλά να διατηρεί «ζωντανές» τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για συμμετοχή στα πλέι οφ. Δεδομένο πως το σημερινό ματς έχει και για αυτή χαρακτήρα «τελικού», ειδικά από την στιγμή που στο φινάλε φιλοξενεί την σπουδαία Ατλέτικο Νασιονάλ. Εκτός συνόρων επίσης, τέσσερις οι βαθμοί της σε τρία ματς στην φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα, με 2-0 αρχικά στην Βενεζουέλα σε βάρος της Πουέρτο Καμπέγιο, εντός 1-2 ακολούθως από την Τίγκρε (Αργεντινή), ενώ 0-0 φιλοξενώντας την Σάο Πάολο.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 για τη Ντεπόρτες Τολίμα το 2019, ενώ το ίδιο σκορ για την Ουνιόν Μαγκνταλένα το 2022, στις δύο μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην Σάντα Μάρτα.

Μία μόλις ήττα για τη Ουνιόν Μαγκνταλένα το βαρύ 0-3 από την πρωταθλήτρια Περέιρα, σε 11 συνολικά ματς σε κανονική διάρκεια του Απερτούρα και κύπελλο, με δεδομένο πως θα ζορίσει αρκετά σήμερα, παρά την πίεση που υπάρχει στην ειδική βαθμολογία, την απρόβλεπτη και χωρίς τρίποντο μακριά από το γήπεδο της, Ντεπόρτες Τολίμα.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 979 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x