ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ατλέτικο Ουίλα – Τζούνιορ   

Κολομβία: Ατλέτικο Ουίλα – Τζούνιορ   
Spread the love

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Απερτούρα, με τη νεοφώτιστη Ατλέτικο Ουίλα να δίνει μάχη επιβίωσης στην επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού, την στιγμή που η Τζούνιορ θα προσπαθήσει, έστω και την ύστατη ώρα, να εξαντλήσει τις λιγοστές ελπίδες που έχει για την συμμετοχή της στα πλέι οφ.

Να σημειωθεί, πως οι ομάδες της πρώτης οκτάδας του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική διάρκεια του Απερτούρα θα συνεχίσουν στα πλέι οφ, εκεί όπου θα σχηματίσουν δύο ομίλους των τεσσάρων. Οι νικήτριες αυτών, θα διεκδικήσουν τον τίτλο σε διπλό τελικό.

Βαρύ 0-5 την προηγούμενη αγωνιστική στη Μπογκοτά από την Σάντα Φε, με το οποίο η Ατλέτικο Ουίλα εδραιώθηκε στην επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού, όντας πλέον το πρώτο φαβορί για τη μικρότερη κατηγορία, εκτός και αν αλλάξει δραματικά την εικόνα της στο ερχόμενο Κλαουσούρα.

Στην άλλη πλευρά, η απογοήτευση του φετινού Απερτούρα η Τζούνιορ, καθώς ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες και βρίσκεται πλέον στην 11η θέση και με λιγοστές ελπίδες για την συμμετοχή της στα πλέι οφ. Απογοητευτική η εικόνα της στο 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Περέιρα, καθώς η αντίπαλος της ήταν αυτή που είχε όχι μόνο τις περισσότερες και πιο σημαντικές ευκαιρίες, αλλά και ένα δοκάρι. Άξιο αναφοράς, πως με νίκη η Τζούνιορ στο συγκεκριμένο ματς θα ήταν στην πρώτη οκτάδα και θα κρατούσε την τύχη στα χέρια της στο φινάλε. Μονόδρομος πλέον το τρίποντο στο ματς με την Ατλέτικο Ουίλα, το οποίο όμως δεν είναι αρκετό, καθώς θα πρέπει να μην κερδίσουν τρεις εκ των Σάντα Φε, Μεντεγίν, Ντεπορτίβο Πάστο και Λα Εκιδάδ.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Ατλέτικο Ουίλα, μία και για την Τζούνιορ και τέσσερις ισοπαλίες, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στη Νέιβα.

Συγκρίνοντας τις δύο ομάδες, δεν υπάρχει αμφιβολία για την υπεροχή της Τζούνιορ, παρά μάλιστα τη μετριότατη παρουσία της στο φετινό Απερτούρα. Παρ’ όλα αυτά, δε μπορείς να της δείξεις εμπιστοσύνη, καθώς είναι άγνωστη η αντίδραση της, αν την ίδια ώρα τα υπόλοιπα αποτελέσματα δεν την εξυπηρετούν ή την αφήνουν αν προτιμάτε οριστικά εκτός πλέι οφ.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 668 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x