ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Όνσε Κάλντας – Σάντα Φε  

Κολομβία: Όνσε Κάλντας – Σάντα Φε  
Spread the love

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Απερτούρα και σπουδαίο ματς στο «Παλογκράντε» του Μανισάλες, με την τοπική Όνσε Κάλντας να δίνει μάχη στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού, την στιγμή που η Σάντα Φε θέλει το τρίποντο που θα της εξασφαλίσει την συμμετοχή στα πλέι οφ.

Να σημειωθεί, πως οι ομάδες της πρώτης οκτάδας του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική διάρκεια του Απερτούρα θα συνεχίσουν στα πλέι οφ, εκεί όπου θα σχηματίσουν δύο ομίλους των τεσσάρων. Οι νικήτριες αυτών, θα διεκδικήσουν τον τίτλο σε διπλό τελικό.

Πέντε πολύτιμοι βαθμοί για την Όνσε Κάλντας στις τρεις αγωνιστικές που προηγήθηκαν, βγάζοντας μάλιστα δύσκολο πρόγραμμα, με τους οποίους πήρε βαθιά ανάσα και κρατήθηκε, αν και ουραγός στο Απερτούρα, πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού. Πιο συγκεκριμένα, 1-0 αρχικά φιλοξενώντας την Τζούνιορ, 2-2 ακολούθως στο Μεντεγίν, «πληγώνοντας» την ομώνυμη ομάδα στις καθυστερήσεις, ενώ 0-0 την Κυριακή που μας πέρασε στην έδρα της Αμέρικα Κάλι. Στην αντίπερα όχθη, επιβλητικό 5-0 φιλοξενώντας την Ατλέτικο Ουίλα, με το οποίο η Σάντα Φε βρέθηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παρ’ όλα αυτά, η νίκη ζητούμενο στο ματς με την Όνσε Κάλντας, καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας, θα πρέπει να μην κερδίσουν δύο εκ των Μεντεγίν, Ντεπορτίβο Πάστο, Λα Εκιδάδ και Τζούνιορ.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Όνσε Κάλντας, πέντε για την Σάντα Φε και έξι ισοπαλίες, στις 15 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Παλογκράντε», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Εκτίμηση μου, πως η Όνσε Κάλντας δεν θα χαριστεί και δεν έχει λόγο να το κάνει αφού έχει μπλέξει σε περιπέτειες στην ειδική βαθμολογία, ενώ πάντα υπολογίσιμη, αλλά ταυτόχρονα όμως και απρόβλεπτη φέτος η Σάντα Φε.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 742 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x