ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Μίντλεσμπρο- Κόβεντρι

Τσάμπιονσιπ: Μίντλεσμπρο- Κόβεντρι
Spread the love

Στο Riverside η Μίντλεσμπρο υποδέχεται την Κόβεντρι στην ρεβάνς του “στείρου” 0-0 από το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι πριν από λίγες ημέρες στην έδρα των “Γαλάζιων Ουρανών”.

Οι γηπεδούχοι φαίνονται σιγά σιγά να ξεμένουν από δυνάμεις αφού έχουν συμπληρώσει “καρέ” αγώνων δίχως νίκη ενώ συνάμα έχουν σκοράρει μόλις δυο γκολ σε 360 αγωνιστικά λεπτά ενώ στα τελευταία εννέα 90λεπτα τους έχουν πανηγυρίσει μόλις δυο νίκες.

Από την άλλη πλευρά έχουν σκοράρει μπροστά στο κοινό τους εδώ και 14 διαδοχικά παιχνίδια ενώ το πρόσφατο 0-0 στην έδρα της Κόβεντρι στον 1ο ημιτελικό ήταν το πρώτο clean sheet μετά από οχτώ διαδοχικά παιχνίδια.

Οι φιλοξενούμενοι άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το πρώτο παιχνίδι που έληξε δίχως τέρματα στην έδρα τους και θα πρέπει να είναι πιο απειλητικοί εάν θέλουν να καταφέρουν την πρόκριση αφού δεν είχαν ούτε ένα σουτ στην εστία στο προηγούμενο παιχνίδι τους!

Πάντως δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο πως έχουν συμπληρώσει 9 ματς αήττητοι εκτός έδρας ενώ συνολικά έχουν υποστεί μόλις 1/18 ήττες.

Προϊστορία: Στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια μετράνε ισάριθμα Under 2,5 εκ των οποίων και τα δυο πιο πρόσφατα (1-1, 0-0) για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και τον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ.

* Οι δυο ομάδες διαθέτουν από τους καλύτερους γκολτζήδες στην κατηγορία όπως είναι ο Τσούμπα Άκπομ με 28 γκολ της Μπόρο και ο Σουηδός Γκιόργκες της Κόβεντρι. Ωστόσο στα μεταξύ τους παιχνίδια μετράνε πέντε διαδοχικά Under 2,5 εκ των οποίων και τα δυο πιο πρόσφατα (1-1, 0-0).

Λογικά, λόγω της κρισιμότητας του θα είναι “κλειστό” και το αποψινό αλλά πέραν τούτου εκτιμώ πως λόγω έδρας οι γηπεδούχοι διατηρούν ένα προβάδισμα και θα τους εμπιστευτώ στον Άσο σε απόδοση κοντά στον διπλασιασμό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 506 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x