ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Hμιτελικά Γιουρόπα: Λεβερκούζεν-Ρόμα

Hμιτελικά Γιουρόπα: Λεβερκούζεν-Ρόμα
Spread the love

Στη Μπαγιαρένα ,η Λεβερκούζεν  φιλοξενεί τη Ρόμα στη ρεβάνς του 1-0.

Οι γηπεδούχοι, που προσπάθησαν να σκοράρουν αλλά δεν τα κατάφεραν στην Ρώμη χάνοντας και το ματς  σαφέστατα και δεν πατάνε καλά στα παιχνίδια τους βγάζοντας ουκ ολίγες παθογένειες και στην άμυνα αλλά και την επίθεση.  Στην Μπουντεσλίγκα έφεραν ισοπαλίες με Ουνιον και Στουτγκάρδη (εκτός έδρας-1-1 και 0-0) ,ενώ έχασαν από την Κολονία με 1-2.Στο Γιουρόπα  η ήττα από τη Ρόμα ήταν η πρώτη ύστερα απο τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Η Ρόμα, από την άλλη, χάνει την επαφή με το Τσάμπιονς, μέσω του Πρωταθλήματος, όντας 6η και στο -6 απο την Λάτσιο, και μετά 0-0 ,εκτός έδρας με τη Μπολόνιαέμεινε για 5ο ματς χωρίς νίκη (0-3-2).  Η φιλοσοφία του Μουρίνιο δεν άλλαζει, πηγαίνοντας τα ματς προσεκτικά και ψάχνοντας το γκολ κάτι που δεν τον έχει προδώσει . Πάντως,εκτός έδρας με τον Μουρίνιο στον πάγκο και όσον αφορά στο Γιουρόπα Λιγκ  η Ρομα έχει κερδίσει μόνο την Ελσίνκι, έχει χάσει τρεις φορές, μετρά δύο ισοπαλίες. ενώ δεν έχει σκοράρει στα τελευταία τρία ματς.

Προϊστορία: Στο Τσάμπιονς Λιγκ και σε ομίλους η Λεβερκούζεν έχει μία επική ισοπαλία με τη Ρόμα(4-4) και μία νίκη με 3-1.

 Εκτίμηση: Το 1-0 προδιαθέτει  ότι η Λέβερκούζεν θα βγεί aggressive.Η Ρόμα έχει δείξει ψύχραιμη…

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 τέρματα

(Visited 745 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x