ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Νότιγχαμ Φόρεστ- Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Νότιγχαμ Φόρεστ- Άρσεναλ
Spread the love

Στο City Ground η Νότιγχαμ Φόρεστ με “όπλο” της την πρόσφατη καλή παράδοση αλλά και την φόρμα της θα ψάξει μια πραγματικά μεγάλη νίκη που θα της εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό και την κατηγορία απέναντι στην Άρσεναλ η οποία φέτος “έσπασε το ταβάνι της” αλλά δεν κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα.

Οι Λονδρέζοι προέρχονται από ένα πραγματικά πολύ κακό παιχνίδι και η ήττα τους με 3-0 μπροστά στο κοινό τους από την Μπράιτον “μιλάει” από μόνη της ακόμη και αν το σκορ πήρε διαστάσεις στο φινάλε.

Είναι λογικό να περιμένει κανείς να δει την Άρσεναλ να ανακάμπτει άμεσα αλλά η αλήθεια είναι πως έχοντας χάσει ένα πρωτάθλημα στο οποίο ήταν με ελάχιστες εξαιρέσεις στην κορυφή της βαθμολογίας από τον Αύγουστο ως και τις αρχές Μαΐου είναι επίσης λογικό να πιστεύει κανείς πως οι παίκτες του Αρτέτα “άδειασαν” ψυχολογικά.

Οι ρεντς βρίσκονται σε δυσχερή θέση στην βαθμολογία ούσα στην 16η θέση και μόλις στο + 3 πάνω από την επικίνδυνη θέση αλλά τουλάχιστον ξέρουν πως κρατούν την μοίρα στα χέρια τους.

Ψάχνουν μια πραγματικά μεγάλη νίκη που θα τους εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία και τα τελευταία αποτελέσματα τους όπως οι δυο back to back εντός έδρας νίκες επί της Μπράιτον (3-1) και της Σάουθαμπτον ( 4-3) , αλλά και η ισοπαλία στο Bridge από την παραπαίουσα Τσέλσι (2-2) , φανερώνουν πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Προϊστορία: 27-20-46 υπέρ της Άρσεναλ η οποία ωστόσο έχει ηττηθεί στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο City Ground με 1-0 το 2022 για το FA Cup και με 4-2 το 2018 επίσης για τον ίδιο θεσμό.

* Οι γηπεδούχοι ειδικά μπροστά στο φανατικό κοινό τους βγάζουν στο χορτάρι μεγάλη ορμή και δυναμική όπως φανερώνουν και τα τελευταία τους παιχνίδια.

Οι Λονδρέζοι θα ψάξουν μια αντίδραση και μεσοεπιθετικά παραμένουν πολύ επικίνδυνοι παρά την απουσία του τραυματία Μαρτινέλι ( 15 γκολ).

Τα 11/12 πιο πρόσφατα ματς της Άρσεναλ έχουν λήξει με πάνω από δυο τέρματα όπως και τα 5 τελευταία της Νότιγχαμ Φόρεστ στην κατηγορία.

Σε combo θα αγοράσω εδώ το Over 2,5 με το Goal σε απόδοση 1,95.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 883 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x