ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Play off League 2: Καρλάιλ-Μπράντφορντ

Play off League 2: Καρλάιλ-Μπράντφορντ
Spread the love

Στο Μπράντον Παρκ, η Καρλάιλ κοντράρεται με την Μπράντφορντ στη ρεβάνς του 1-0.

Οι αποψινοί γηπεδούχοι  έβγαλαν τεράστιο κόμπλεξ στο πρώτο ματς χάνοντας ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης. Πολλές χαμένες ευκαιρίες μετά το 1-0 που έκανε ο Γουόκερ  και τώρα πια παίζει εντός έδρας σε μία αναμέτρηση  στην οποία δεν είναι το φαβορί.  Εντός έδρας έχει 1-3-1 στα τελευταία πέντε και βγάζει άγχος. Κάτι που δεν αποκλείεται να της δημιουργήσει πρόβλημα.

Η Μπράντφορντ  είναι η επιτομή της ομάδας που τα κάνει όλα στο όριο. Ωστόσο, η ομάδα μπήκε, έστω και με το ζόρι, στα πλέι οφ και τώρα με το 1-0 στο πρώτο ματς πάει στο Καρλάιλ για να υπερασπιστεί τη νίκη της και να πάει στοον τελικό.  Μετρά 2-3-2 στα τελευταία επτά ματς μακριά από την έδρα της ,με πιο πρόσφατο το 3-2 και την ήττα απο την Κρου.

Προϊστορία: Εχει χάσει τα τελευταία τρία ματς στην έδρα της Καρλάιλ ,η Μπράντφορντ που έχει να κάνει διπλόι πρίν το 1986!!

Εκτίμηση: Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει η Καρλάιλ και αν πάμε και με την προϊστορία ο άσος ,του 2.10, δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθεί. Προσωπικά, ωστόσο, και με όσο κίνδυνο ελλοχεύει τέτοια πρόβλεψη θα πάω με το under

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under

(Visited 432 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x