ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουηδία: Βάρναμο – Κάλμαρ

Σουηδία: Βάρναμο – Κάλμαρ
Spread the love

Δύο ομάδες που έχουν κάνει “κοιλιά” στο πρωτάθλημα και ψάχνουν την νίκη για να “συνέλθουν” . Η Βάρναμο είναι μία από τις ομάδες που δεν έχουν κάνει ακόμα ισοπαλία στην κατηγορία .

Μετρά 3 νίκες και 5 ήττες ενώ έχει 8 βαθμούς στην 10η θέση και απέχει τρεις μόλις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει πετύχει συνολικά 7 γκολ και έχει δεχθεί 10 ενώ στο τελυταίο ματς ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ελφσμποργκ με 1-0 , Στα πέντε τελευταία ματς έχει κάνει 3 ήττες και δύο νίκες ( όλες εντός έδρας )

Η φιλοξενούμενη Κάλμαρ προέρχεται από δύο σερί ήττες από Μπρομαποϊκάρνα εντός έδρας και Τζουμπάρντεν και πλέον έχει πέρυσι στην 7η θέση με 11 βαθμούς . Μετρά 3 νίκες – 2 ισοπαλίες και 3 ήττες ενώ έχει πετύχει 11 γκολ και έχει δεχθεί 10. Τα τρία τελευταία ματς είναι όλα over και γκολ γκολ . Πέρυσι η Κάλμαρ νίκησε με 3-1 εκτός έδρας την Βάρναμο και με 1-0 εντός ενώ συνολικά .

Από το 2015 οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί σε όλες τις διοργανώσει 5 φορές και σε όλες νίκησε η Κάλμαρ .

Τον Φεβρουάριο του 2015 η Βάρναμο νίκησε την Κάλμαρ για τελευταία φορά και το ματς ήταν φιλικό με 2-0

Θα πάμε με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες άλλωστε αυτό γίνεται στα τελευταία τρία ματς της Κάλμαρ η οποία στο συγκεκριμένο ματς έχει και τον πρώτο λόγο για την νίκη

Πρόταση: γκολ – γκολ 

(Visited 170 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x